2777
2789

لطفا واقع بینانه و درست بگین

با محاسبات خودم 

عددی که به خودم میدم ۷۵ و این ۷۵در نسل آینده تاثیر داره 

سعی میکنم به بالا ۹۵ برسونم خدا بخواد 

که نسل آینده با فرهنگ و محترم باشن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🛤⌛️🛤 متولد ساعت 0-                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۸۰

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بین ۷۰ تا ۸۰ نمره میدم

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

تو کلاس بودم بی فرهنگ هایی با من تو کلاس بودن که به خاطر کمبود شخصیت همش با خودشون حرف میزدن می‌خندن 

پشت سر استاد حرف های ناجور و نامحرمان ای میزنن واقعا خجالت آور وجود این ها که هنوز منقرض نشدن

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🛤⌛️🛤 متولد ساعت 0-                  

چون سعی دارم الگوی خوبی برای بچم باشم واقع بینانه میگم ۹۰...و تاثیرش و هم دارم میبینم روی پسرم

میشه چند موردش رو مثال بزنید؟؟

من زود عصبانی میشم چن روزه تصمیم گرفتم پرخاشگری و دعوا رو کنار بزارم تاثیرش از کی مشخصه؟

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
تو کلاس بودم بی فرهنگ هایی با من تو کلاس بودن که به خاطر کمبود شخصیت همش با خودشون حرف میزدن می‌خندن ...

چقدم که زیادن این افراد

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿