2777
2789
عنوان

چیکار کنم که زیباتر به نظر بیام

114 بازدید | 10 پست

سلام

یه ماه فرصت دارم 

از ماه قبل شروع کردم معجون خوردم چهار کیلو اضافه کردم خیلی ظاهرم بهتر شد ولی پوست دستام ب خاطر اینکه میرفتم کلاس خیلی تیره شده

الان یه روشن کننده گرفتم ک فقط دست وپاهام و ساق دستمو بزنم ک سفید شن

دیگه چه کاری کنم اگه میشه راهنماییم کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه ماه دیگه میخوام برم جایی ک عشق سابق شوهرمم هست و میگن خیلی خوشگله..یه دختر داره انقد نازه تپل هم هست ولی دختر کن هیلی لاغره هر کاری میکنمم معجون نمیخوره 

منم لاغرم چی خوردی وزن اضافه کردی منم پوستم تیره شده میخوام اول چاق بشم بعدسفید

شیر..گردو..کنجد...تخم کتان..دانه چیا..شیره توت..خرما..موز

همشو میندازم تو مخلوط کن و میخورم البته تخم کتانو قبلش آسیاب میکنم..دانه چیا هم یه ربع تو شیر باشه ک شیر به خوردش بره

چه معجونی؟میشه به منم بگیییی؟من خیلی لاغرم ۳۹ کیلو ام

ورم روشن کنندت مارکش چیه؟

روتین پوستی داشته باش اوردینری و کوزارکس و کیلینیک بهترین مارک هان

بدنتو اسکراب کن و یا لیزر کن 

به جای کرم پودر از کانسیلر استفاده کن

به مژه هات و ابروهات تقویت کننده بزن

لب هاتو شیدینگ کن 

موهاتو رنگ کن یا یه مدلی کوتاه کن

همون چشم آبی قبلی مسیحی ام🛐اکانت دست دو نفره❕❕❕

چه معجونی؟میشه به منم بگیییی؟من خیلی لاغرم ۳۹ کیلو امورم روشن کنندت مارکش چیه؟روتین پوستی داشته باش ...

مارک روشن کنندم ام ان دی هست ولی زیاد خوب نیست ب نظرم

معجونم شیر،موز،کنجد،گردو،کره بادام زمینی،شیره توت،شیره خرما،خرما،دانه چیا،تخم کتان

تخم کتان و کنجد رو میریزم تو آسیاب

دانه چیا هم اگه چند ساعت تو یه لیوان شیر بریزیش ک شیر به خوردش بره خیلی خوبه..بعد از این معجون باید زیاد آب بخوری وگرنه چون دانه جیا آب بدنتو جذب میکنه سردرد میکیری...باید بعد از وعده غذاییت بخوری یا صبح بخوریش ک با ناهار فاصله داشته باشه ...