2777
2789
عنوان

آزمون ورودی نمونه دولتی

99 بازدید | 6 پست

من بعد از اتمام امتحانات 12 روز وقت دارم یه 31 استان گرفتم میشه بگین برای قبولی چی کار کنم استرسم دارم....

نهم به دهم دبیرستان ملک ثابت یزد عده ای میگن راحته فقط بخون و تست بزن عده ای میگن نه ...... بگید بهم ممنون می شم که چی کار کنم قبول بشم

تست های همون 31 استان رو بزن خیلی خوبه میکن واسه خرداد خوب بخونی میتونی اونم قبول شی چون چیزی جز کتا ...

خیلی ممنون... خوب خوندم واقعا برا خرداد حالا ببینم چی میشه اره میگن تیزهوشان فرق داره سوالاتش با نمونه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون... خوب خوندم واقعا برا خرداد حالا ببینم چی میشه اره میگن تیزهوشان فرق داره سوالاتش با نمو ...

این یه هفته آخر خرداد رو فقط تست درسی و هوش بزن 

امیدوارم قبول شی ولی نمونه چیز سختی نیست من نشنیدم کسی بگه من آزمون دادم قبول نشدم 

این یه هفته آخر خرداد رو فقط تست درسی و هوش بزن امیدوارم قبول شی ولی نمونه چیز سختی نیست من نشنیدم ک ...

اره رفته بودیم بازدید از مدرسه واقعا خوشم اومد و اینکه مشاور مدرسه هم گفت درس که خوندید تست زنی کار کنید و اینکه امتحانای ما هم جوری نیست که نتونید در بیاید