2777
2789
عنوان

درصد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست
اخه ببین اونا سیاهی لشکرن نباید امید بدیم به خودمون که اکثرا زیر ۱۰ شدن چون رقیبای ما همون چند هزار ...

والا من نمره هام همین حدود میشه ولی مثلا زبان خیلی سخت بود یه نفرم نگفت من زیر ۱۷ شدم بعد من میگم نکنه من خیلی بدم چرا همه خوب میشه نمره هاشون 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂 همه نی نی سایتی ها رتبه برترن

از کنکور اومدیم من گفتم وای خیلی سخت بود همه کفتن نه اوکیه فلانه ۴۰ زدیم ۵۰ زدیم 

من گفتم میانگین سی زدم همه: کم زدی بابا 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

مطمئن باش. اکثر کسایی که تو قلمچی کامنت میذارن اون رقیبی که تو میگی نیستن

تو امسال کنکور دادی؟ 

به نظرت درصدام چطوری شده؟ 

زیست ۶۳ فیزیک ۴۷ شیمی ۴۳ ریاضی ۲۵ زمین ۲۶ 

استاد شیمیم منو پاره میکنه 🙂

از کنکور اومدیم من گفتم وای خیلی سخت بود همه کفتن نه اوکیه فلانه ۴۰ زدیم ۵۰ زدیم من گفتم میانگین سی ...

اونا شکر خوردن یادمه تو فامیل میگفتم عه من اینطورم رفیقم میگفت ن من شیمی۷۰ زدم زیست۶۷ نم از ای چیزا اخرشم رتبش۲۰ هزار شد

مگه فضولی؟
اونا شکر خوردن یادمه تو فامیل میگفتم عه من اینطورم رفیقم میگفت ن من شیمی۷۰ زدم زیست۶۷ نم از ای چیزا ...

😂😂😂😂😂