2777
2789
عنوان

درصد کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 74 پست
ویژه برنامه شهریور 😂😂😂😂

ارره 

من ریاضیم ضعیفه یکم 

بعد امروز داشتم به دوستام میگفتم خدا کنه مصحح از طرز نوشتنم خوشش نیاد که بخواد به ویژه برنامه شهریور دعوتم کنه..😂😂❤️‍🩹

🌙💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اخه حس کردم شما و ینفر دیگه بلحظه فکر کردید جدی همه رو زیر ۱۰ شدم من فقط فیزیک و ریاضی و خراب کرد ...

نه عزیزم حالا حس من مگه چه تاثیری داره بابا😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم من زیستم ۳۵ زدم شیمی ۳۰ فیزیک۲۷ ریاضی ۲۵ زمین۴۰ به نظرت میتونم برای تیر زیاد کنم درصدامو

برای تیر خود به خود زیاد میشه، امسال دوازدهمی؟ 

همرو برسونی ۴۰ پزشکی تعهدی میاریااا با معدل ۱۹ 

ببین من نهایی دهم از حوزه اومدم گفتن ۱۹۰.۲۵ میشم تو راه شد ۱۸.۵ تو خونه بعد دیدت کلید ۱۸ پسعرداش بعد ...

وای 😂😂 

ولی من پارسال هر امتحانی که فکر میکردم خیلی بد دادم دیدم نمره خوب دادن بهم یعنی خوب تصحیح میکنن

برای تیر خود به خود زیاد میشه، امسال دوازدهمی؟ همرو برسونی ۴۰ پزشکی تعهدی میاریااا با معدل ۱۹

پشتم داروسازی البرز میخوام🤦‍♀️

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم من زیستم ۳۵ زدم شیمی ۳۰ فیزیک۲۷ ریاضی ۲۵ زمین۴۰ به نظرت میتونم برای تیر زیاد کنم درصدامو

آره قطعا میشه فقط باید این سه و نیم هفته رو مرور درست داشته باشی. من دوستم 1403 بود تراز 10600 اردیبهشت رو کرد 11300 تیر تازه پارسال تیر به نسبت اردیبهشت کمتر تراز میداد.

فیزیک اگه مثل اردیبهشت باشه میتونی حتی تا 50 هم بیاریش بالا. برای شیمی متن کتابای سه پایه رو خیلی خوب کار کن. زمین هم اون فصلایی که کامل مسلطی رو دوره کن. برای ریاضی هم این درصد برای اردیبهشت خوبه. تو زیست اگه میتونی نکته و تست فرهمند نیا رو ببین. برای فیزیک هم قضاتی قبل کنکور اردیبهشت تیپ و تست گذاشت اونم شاید بتونه کمکت کنه. الان اولویت مرور رو بذار رو سرفصلایی که مسلط تر هستی

.

آره قطعا میشه فقط باید این سه و نیم هفته رو مرور درست داشته باشی. من دوستم 1403 بود تراز 10600 اردیب ...

مممنونم عزیزم حتما💗