ساده ترین راه حل: دو عدد لباس زیر بردارید و نوار بهداشتی رو روی هر دو نصب کنید. به این صورت که چسب زیری نوار بهداشتی به لباس زیر داخلی بچسبه و باله ها به قسمت خارجی لباس زیر خارجی.
ترجیحا از نوار بهداشتی پهن تر استفاده کنید:)
دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
دمنوش خریدم اماده از این بیرونیا الان عکس میذارم اگه بیاد برات
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
نه عزیزم چرا بدم بیاد من خودمم دقیقا همینم ولی باقرص آهن تعداد روزها بیشترشد اما شدتش کمتر
چه خوب گلم خداروشکر کنترل شده برات
من این ماه دیگه کاپ قاعدگی خریدم هنوز استفاده نکردم
دمنوش خریدم اماده از این بیرونیا الان عکس میذارم اگه بیاد برات
دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ولی اویشن میخورم ب شدت خونریزی میکنم تاحدی ک من ۱۰ شب سردرد سرگیجه داشتم
دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ...
ای بابا خواهر ناراحت شدم برات.الان عکس گذاشتم ببین اومد
دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ...