2777
2789
عنوان

چطوری در ایام پریود نشتی ندهیم

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 78 پست
من چون سنم کمه و زایمان نداشتم زیاد خونریزی ندارم اما با عرض شرمندگی نوار بهداشتی را داخل خط باسن بذ ...

دسوال حوله ای بذاری جای نوار بهداشتی بازم جوابه

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

ناراحت شدم برات🥺

قربونت برم من ناراحت نشو🫂🫂🫂🫂🥺🥺🥺

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارم گلم قرصم خوردم ولی تغییری نکرد ببخشید شرمنده بدت نیاد از بچگی همینطوری بودم لخته لخته شدید اصلا ...

نه عزیزم چرا بدم بیاد من خودمم دقیقا همینم ولی باقرص آهن تعداد روزها بیشترشد اما شدتش کمتر 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اویشن و دواها خونگی نمیخوری؟

دمنوش خریدم اماده از این بیرونیا الان عکس میذارم اگه بیاد برات

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

نه عزیزم چرا بدم بیاد من خودمم دقیقا همینم ولی باقرص آهن تعداد روزها بیشترشد اما شدتش کمتر

چه خوب گلم خداروشکر کنترل شده برات

من این ماه دیگه کاپ قاعدگی خریدم هنوز استفاده نکردم

دمنوش خریدم اماده از این بیرونیا الان عکس میذارم اگه بیاد برات

دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ولی اویشن میخورم ب شدت خونریزی میکنم تاحدی ک من ۱۰ شب سردرد سرگیجه داشتم

دیگ هیچکدومو نخوردم

روز که مشکلی ندارم فقط شبا باید دوتا رو به هم بچسبونم

نوار بهداشتی شبونه استفاده کن. بلنده و مثلا تافته و سوپر پد مای لیدی پشتش پهن تره باخیال راحت بخواب

دنیا می‌چرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام

دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ...

ای بابا خواهر ناراحت شدم برات.الان عکس گذاشتم ببین اومد 

دمنوشش چیه؟ ببین یچی داخل دمنوش هست ک ب بدنت نمیسازه مثلا من بابونه میخورم خونریزیم کم میشه لکه میشه ...

میدونی چرا؟اویشن استروژن داره خرما آویشن رازیانه تخم کتان و....خوردنش تو دوران پریودی خونریزی و زیاد میکنه