ساده ترین راه حل: دو عدد لباس زیر بردارید و نوار بهداشتی رو روی هر دو نصب کنید. به این صورت که چسب زیری نوار بهداشتی به لباس زیر داخلی بچسبه و باله ها به قسمت خارجی لباس زیر خارجی.
ترجیحا از نوار بهداشتی پهن تر استفاده کنید:)
دنیا میچرخد، سخت نگیر و صبر کن تا نوبت تو هم برسد!امام علی علیه السلام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
عزمزمه شاید فیبرم داری حتما برو دکتر وگرنه رحم و تخمدان و با جراحی برمیدارن
تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
عزمزمه شاید فیبرم داری حتما برو دکتر وگرنه رحم و تخمدان و با جراحی برمیدارن
ندارم گلم فیبروم