2777
2789
عنوان

دوس دارم یه لباس عبایی بخرم🤔🤔

144 بازدید | 14 پست

ولی خب کجا میتونم بپوشم؟

قطعا مورد علاقه شوهرم و مامانمه😂

میخوام به هیچکدوم نگم و بخرم یهو بپوشم ببینم واکنششون چیه

قدمم بلنده پرم ولی چاق نیست

از چه سایتی بخرم🤔

بعد کلا شما کجاها میپوشین

برا من‌۲۵سالمه خوبه؟؟‌یعنی میگم خیلی زنونه نیست؟

💍♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم عبا پوشم 

اتفاقا برای قد بلندا خیلی قشنگه 

برو پرو کن خوشت اومد بگیر برای تنوع 

من کلا با عبا هستم بیرون

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

من 3سالی هست عبای فری سایز مشکی گرفتم اونموقع 23سالم بود تازه اتفاقا خیلی بهم میاد همه ام میگن همجام پوشیدمش البته چون مشکیه جاهای جشنی و شادی نمیپوشم 

واسه روزمره و بیرون و... 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
من خودم عبا پوشم اتفاقا برای قد بلندا خیلی قشنگه برو پرو کن خوشت اومد بگیر برای تنوع من کلا با عبا ه ...

کلا مانتو بلند میپشوم بعدم شوهرم و مامانمم خیلی دوس دارن لباس بلند بپوشم میخوام یبار امتحانش کنم

بنظرتون مشکی بخرم یا رنگی؟

فکر کنم مشکی بهتر باشه نه؟🤔

💍♥️

من قدم بلنده رفتم مانتو عبایی بپوشم توش گم شدم . هر چی میپوشیدم خیلی بلند و گشاد بود بدنمم پره . بعد چطور تو خیابون خانوما میپوشن انقد بهشون میاد . منم خیلی عبایی دوست دارم قبل محرم مغازه ها زیاد میارن برم ببینم میتونم پیدا کنم .‌چرا منکه درشتم باز اندازم پیدا نمیشد 

من قدم بلنده رفتم مانتو عبایی بپوشم توش گم شدم . هر چی میپوشیدم خیلی بلند و گشاد بود بدنمم پره . بعد ...

چون اکثرا  تا سایز ۶۰ میخورن ی عدشون کمربند و اینا داشته حس‌میکنم اونا خوشکلترن😐

💍♥️

کلا مانتو بلند میپشوم بعدم شوهرم و مامانمم خیلی دوس دارن لباس بلند بپوشم میخوام یبار امتحانش کنمبنظر ...

دفعه اول مشکی بگیر 

من رنگی هم دارم قشنگن

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃