2777
2789
عنوان

وسواس بچه

76 بازدید | 16 پست

مامانا بنظرتون بچه یکسال و نیمه وسواس میگیره؟

مثلا خیلی بدش میاد روفرشی تا خورده باشه سریع صافش می‌کنه یا دستش کثیف باشه سریع میماله ب لباسش یا گریه می‌کنه ک بشورم از این میترسم چون پدر شوهرم و ی خواهرشوهرام وسواس دارن شوهرم و دوتا خواهر دیگش هم خفیف 

نمیخام بچم اینجور بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه بله. من یک سال و نیمگیم یادم نیست، ولی از وقتی خودمو شناختم وسواس داشتم. خانواده‌ی مادریم وسواسی‌ان

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بله متاسفانه با مشاور مشورت کردم چون پسر منم همینه گفت باید خاک بازی کنه کثیف کاری کنه تا نرمال بشه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چطوریه وسواست؟خیلی اذیتت میکنه؟؟؟

نه، به مرور زمان سعی کردم بذارمش کنار و الان خیلی کم شده.

مثلاً کلاس اول بودم، معلم سرمشق حروف الفبا میداد، انقد می‌نوشتم و پاک می‌کردم که خدایی نکرده یکیش یه کم کج نباشه، مامانم پاک‌کنو از دستم قایم می‌کرد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

دختر من وسواس شست شوی داره ، اگه یه قطره آب هم رو لباسش بیفته فوری تعویض می‌کنه ، مدام در حال شست شوی و لباس عوض کردنه

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
نه، به مرور زمان سعی کردم بذارمش کنار و الان خیلی کم شده.مثلاً کلاس اول بودم، معلم سرمشق حروف الفبا ...

منم یادمه همینجور بودم ، انقد می‌نوشتم پاک میکردم ،در آخر هم ورق و تیکه پاره میکردم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
منم یادمه همینجور بودم ، انقد می‌نوشتم پاک میکردم ،در آخر هم ورق و تیکه پاره میکردم

الان خوبی؟

بله شکر خدا ، فقط همون یکی دو سال اول ابتدایی اینجور بودم

من یه عمر اینجوری بودم. تمام طول مدرسه یه جزوه درست و حسابی نداشتم، از بس چکنویس پاکنویس می‌کردم 😮‍💨

ولی سنم بالاتر رفت خودم باهاش مبارزه کردم

من یه عمر اینجوری بودم. تمام طول مدرسه یه جزوه درست و حسابی نداشتم، از بس چکنویس پاکنویس می‌کردم 😮‍ ...

خدارو شکر که بهتری ، البته من وسواس روی سر و صدا و ملچ ملوچ و اینا دارم که نتونستم باهاش مبارزه کنم ،