2777
2789
عنوان

نظر شما راجع به خواستگارم چیه

859 بازدید | 64 پست

سلام دوستان وقت بخیر
من معلم هستم وضع مالی مون معمولی رو به پایین هست
یک خپاستگار دارم این آقا تک فرزند هستن از لحاظ مالی پولدار هستن یک آموزشگاه رانندگی دارن دادن اجاره دو طبقه خونه سه واحد آپارتمان دارن گ اونا رو بازسازی میکنن و .... کلی ملک و املاک داره به گفته خودش
پدرش فوت کرده ۷ ساله ، ارشد حقوق دارن و آزمون استخدامی آموزش پرورش هم دادن
ایشون گفتن ک باید طبقه بالای مادرم زندگی کنیم چون مادرم تنهاس و نمی تونم تنهاش بذارم توی حرف زدنش هم مغرور میزد ، مثلا ازش پرسیدم اگه من هفته گذشته یک مانتو بخرم هفته بعد هک از یک مانتو خوشم بیاد بخوام بخرم واکنشت چیه گفت اگر خودم پسندیدم برات میگیرم
گفت فکر نکن چون خودت شاغلی برای چیزی خریدن نباید از من اجازه بگیری
دندون جلوی فک پایین شون هم به اندازه یک دندون فاصله بود
من الان مشکلم مادر شون هست ، همش میترسم اینجوری باشه ک بخواد هر روز خونه ما باشه یا برای جایی رفتن همش مادرش با ما باشه
شما باشین جواب تون به این آقا چیه ؟
از لحاظ قد و هیکل هم قد شون ۱۸۸ و چون باشگاه میرن هیکل ورزشی دارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی از وضع مالیش خوشم اومد شاید بگم بیشتر تحقیق کن بخاطر وضع مالیش ولی اولیت زندگی اخلاقه که به نظرم خیلی خوب نیست 

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

اگر واقعن سلطه جو هست، قطعن نه. 

بهتر بودن وضع مالی یا هرچیز دیگه‌ای دلیلی بر این نیست که فرد بتونه زور بگه ...

شما هم در جایگاه خودتون وضعیت خوب و قابل احترامی دارید. 

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

اخلاقی ب مشکل می‌خورید چون حرف حرف خودشه مشخصه

اره از ایناس ک خیلی از خودش مطمئنه و حتی میگفت اگر قبلا با کی رابطه داشتی بگو ک من اگر شک کنم استعلام سیم کارت رو میگیرم

مشکلت فقط مادر نیس

عزیزم این حق انتخاب رو ازت گرفته میکه خودم دوست داشته باشم بخرم برات

یعنی تو توی اون خونه حق انتخاب یه مانتو اندازه ی نیم متر پارچه رو نداری 

نخواسته بگه نمیخرم برات _ به بهونه این که نمیپسندم نمیخرم برات

قد هیکل املاک ازمون اموزش پرورش همه رو بنداز بره فرار کن فقط