2777
2789
عنوان

مامانای بچه دار بیاین یه لحظه

105 بازدید | 13 پست

سلام خانما 

لطفا اگه میدونید کمکم کنید

پسر من ۱۷ ماهشه با وزن ۸۲۰۰

بعد سه شنبه هفته پیش تب کرد بردیم دکتر

بعد وزنش گفت خیلی کمه و آزمایش نوشت 

گفت اگ تب تا بعد از ۴ روز قطع نشد روز ۵ام میری ازمایشا میدی اگه هم قطع شد یه دو هفته ایی صبر کن بعد برو بده ک ویروس رفته باشه بیرون از بدنش 

حالا بچه من همون یه روزا فقط تب داشت یعنی فقط سه شنبه 

حالا ب نظرتون سه شنبه این هفته برم ازمایشا بدم یا ممکنه اشتباه نشون بده؟

آخه میترسم بچم باز مریص شه 

آخه زود ب زودم مریض میشه

اره بورو بده 

پسر من یه روز تب میکرد یع هفته خوب بود بعد دوروز تب میکرد باز یه هفته اوکی بود 2تا متخصص بردم گفتن سرماخورده چیزی نیس

اخر بردم پیش یه دکتر دیگه از ضربان قلب پسرم تشخیص انفولانزاو عفونت خون داد ازمایش نوشت صبحش ازمایش دادیم 4روز بستری شد هرروز دارم دکتررو دعا میکنم 

حتما ازمایش بده گاهی مریضی پنهان میشه

خداسلامتی بده به بچت عزیزم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرتون چند وقتشه؟

دوسال 4ماهشه 

این اتفاق افتادنی 23ماهش بود

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
همین ۲ ماه پیش آزمایش داد اوکی بود اخه

بازم پیگیر باش و اگر دکتر ازمایش نوشته انجام بده ولی خدایی نکرده تب مجدد انفاق افتاد دکتر خوب ببرش

چند کیلو بود؟چ آزمایشی دادین ک متوجه شدین؟و اینکه هنوز درگیرین یعنی؟

پسر من وزنش نرماله رو نموداره اونموقع تقریبا12کیلو بود فکر کنم 

ازمایش خون 

نه الان خوبه خداروشکر