2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دعای عادی  به هیچ کس به جز خدا تکیه نکن تو این شرایط و بدون هیچکس جز اون حلش نمیکنه به ایمان برس یه حس قوی از این که خدا درستش میکنه اینجوری خود به خود همه چی درست میشه 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
دعای عادی  به هیچ کس به جز خدا تکیه نکن تو این شرایط و بدون هیچکس جز اون حلش نمیکنه به ایمان بر ...

خدا کنه یعنی میشه خسته شدم بخدا

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
خدا کنه یعنی میشه خسته شدم بخدا

خدا بزرگه صد در صد میشه فقط باورش کن هر چی که برات بهتره همون پیش میاد نگران نباش خانوم گل ❤

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خدا بزرگه صد در صد میشه فقط باورش کن هر چی که برات بهتره همون پیش میاد نگران نباش خانوم گل ❤

مرسی عزیزم فردا انتقال دارم خسته شدم واسه یک بچه 

برای بچه دار شدنم دعا کنید 
مرسی عزیزم فردا انتقال دارم خسته شدم واسه یک بچه 

به سلامتی 😍😍😍نی نی  تپل و قلقلیتونو امیدوارم زودتر بغل بگیرید درست میشه عزیزم اصلا شک نکن 

2827
2791
2779
2792