2777
2789
عنوان

تغییر رشته🤕

108 بازدید | 5 پست

راستش من الان پایه دهم هستم تو نمونه دولتی درس میخونم رشته انسانی اما میخوام برای پایه یازدهم تغییر رشته بدم به رشته ریاضی چند جا جست و جو کردم نوشته بود که بهتره تا دوهفته   قبل از امتحانات نوبت دوم برای تغییر رشته اقدام کنید و مدرسه رو در اطلاع بزاری ولی اران داره امتحانات تموم میشه یعنی الان برم برم بکم قبول نمیکنن کسی بود که تغییر رشته  انجام داده باشه چیزی راجب این موضوع میدونه

من دوستم میخواست تغییر رشته بده قبل امتحانات خرداد از طریق اموزش پرورش اقدام کرد..

ولی هنوزم بعید میدونم دیر شده باشه برو اموزش پرورش 

از مدرسه هم بپرسی راهنمایی میکنن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بهتره زودتر بری مدرسه و ازشون بپرسی. قانونش اینه که باید قبل از امتحانات نوبت دوم تغییر رشته بدی، ولی ممکنه مدرسه برات استثنا قائل بشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بهتره زودتر بری مدرسه و ازشون بپرسی. قانونش اینه که باید قبل از امتحانات نوبت دوم تغییر رشته بدی، ول ...

وای نه😔یعنی قبول نمیکنن اخه ما تو نمونه دوایتم خیلی سخت میگیرن و محدودیت داره توی پذیرشش

سلام دنیای عجیبیه

دغدغه ی دیروز تو دغدغه ی امروز منه

من نمونه دولتی آزمون دادم ترازم 42 هزار شد و نتونستم بخاطر چند صدتا فاصله نمونه برم و افتادم توی مدرسه عادی اونم با رشته تجربی

ولی الان انگار توش گیر کردم

فیزیک و شیمی برام زجره و واقعا بدم میاد ازشون

ریاضی هم که کلاس ریاضی میرم

اما احساس می کنم بهتره تغییر رشته بدم و برم انسانی

شما خودت انسانی بودی

نظری داری؟

اگه بخواهم تغییر رشته بدم امتحانات اون چطوره

دروس انسانی از نظر تو چطوره

به نظرت برای منی که دارم از فیزیک و شیمی فرار میکنم خوبه؟

خیلی خیلی ممنونت میشم اگه جواب بدی

ممنون شب بخیر 🌹