2777
2789
عنوان

جمع بندی دهم

196 بازدید | 8 پست

سلام من امسال دهم تازه تموم کردم و هنوز هیچی تست نزدم 

به نظرتون توی یک ماه میتونم جمع بندی کنم دهم و بعد کلاس تست برم(خود مدرسه گذاشته )؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
خیر
1
11%
بله
8
88%

ببخشید عزیزم جواب سوال منو می‌دونی؟

سلام.

به نظرت با دبیرم صحبت کنم بهم ارفاق می‌کنه که پاس شم؟ پایه‌ی دهمم.

امسال تو بدترین و افتضاح‌ترین شرایط ممکنم بودم می‌خوام کمکم کنه یا دوباره ازم امتحان بگیره. قبول می‌کنه؟

حالم واقعاً بده. امسال سال خوبی برام نبود خانواده جدا شدن از هم داغون بودم.

از سال دیگه جبران می‌کنم:)))

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم جواب سوال منو می‌دونی؟سلام.به نظرت با دبیرم صحبت کنم بهم ارفاق می‌کنه که پاس شم؟ پایه‌ی ...

به نظرم باهاش صبحت کن اگر قبول کرد که حله

قبول نکرد شهریور باز امتحان بده

ببخشید عزیزم جواب سوال منو می‌دونی؟سلام.به نظرت با دبیرم صحبت کنم بهم ارفاق می‌کنه که پاس شم؟ پایه‌ی ...

اگ هفت میگیری تک ماده بزن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

اگ هفت میگیری تک ماده بزن

برای پایه دوازدهم باید نگه دارم.

می‌خوام صحبت کنم نمی‌دونم قبول می‌کنه یا نه.😔😔

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
برای پایه دوازدهم باید نگه دارم.می‌خوام صحبت کنم نمی‌دونم قبول می‌کنه یا نه.😔😔

چه ربطی به دوازدهم داره

حالا تو صحبت کن ضرر نداره 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿