2821
2789
عنوان

پشت کنکور

146 بازدید | 19 پست

دوستان بنظرتون انسانی ارزش پشت کنکور موندن داره؟

من خواهرم درسش خیلی خوب بود کنکورم خوب داد درصداش خوب بود نهایی خراب کرده غیر از زبان نمره هاش همه در حد ۱۶ ۱۵ 

امیدی نداره بنظرتون بمونه پشت کنکور ارزش داره اصلا شما بودین چیکار میکردین

من بودم انقد می‌خوندم و انقد تلاش میکردم تا بشه 

کاری نداره که خواهرت ! مگه چند سالشه 

اگه می‌دونه رتبش خوب نمیشه ادامه بده 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
من بودم انقد می‌خوندم و انقد تلاش میکردم تا بشه کاری نداره که خواهرت ! مگه چند سالشه اگه می‌دونه رتب ...

18 

والا باورت میشه دیگه خسته شدن از بس ۳ سال اذیت شد درس خوند تنبلی تخمدان گرفت ریزش مو نمیدونم نمره چشاش از نیم شد ۴

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

18 والا باورت میشه دیگه خسته شدن از بس ۳ سال اذیت شد درس خوند تنبلی تخمدان گرفت ریزش مو نمیدونم نمره ...

درک میکنم 

من خودم تو شرایطشم ، ولی بنظر خودش حیف نیست؟ این همه زحمت کشیده کلی مشکل پیدا کرده که الان ولش کنه! ؟ اگه میخواست اینجوری ولشکنه خب همون اول می‌رفت رشته کاردانش کلی خوش می‌گذشت کلی هم از زندگی لذت میبرد ! ولی حیف نیست ؟ حیف این همه سختی نیست ؟ 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
درک میکنم من خودم تو شرایطشم ، ولی بنظر خودش حیف نیست؟ این همه زحمت کشیده کلی مشکل پیدا کرده که الان ...

بهش،میگم وایسا نتایج بیاد شاید زیر ده هزار شدی انسانی

میگه نه من واسه رتبه ۳ هزار کمتر درس خوندم 

نهایی امسالم واقعا سخت بود خدا لعنتشون کنه 

هنوز نتایج نیومده دیوونمون کرده 

من موندم حقیقتا پسرفت کردم ببین باید شرایطش کاملا درک بشه من درک نشدم باید همه جوره کمکش کنی پشتش رو ...

من ک میگم ول کن بخدا هیچ فرقی نداره عمرتو خراب نکن

بهش،میگم وایسا نتایج بیاد شاید زیر ده هزار شدی انسانیمیگه نه من واسه رتبه ۳ هزار کمتر درس خوندم نهای ...

خدا خیرشون نده ،بچهای مردم رو دیوونه کردن 

بخدا ارزش نداره روانیم کرده دیگ میگم ابجی همه منفی میزنن تو کنکور خوب زدی میگه نه فلانه

سلامت روان آدم مهم تر از هر چیزیه 

ارزش نداره انقدخودشو درگیر کنه