2777
2789
عنوان

شوهرم و دوست دخترای سابقش

394 بازدید | 24 پست

بچه هالطفا کمکم بدین 

خطای شوهرم مال ۱۰ سال پیشه یعنی از نوجونیش تاالان با هر کی هم دوست میشد باهمین خطا باهاشون حرف میزده شماره کلی صاحب کارم توش داره که اگه خطا نباشن دسترسی ندارن بهش و اینکه تمام قسط های بانک و اسمش هاش میان رو خطاش چند وقت یکبار میبینی خانوما پیام میدن از گذشته

*** شوهرمم جواب نمیده رمزگوشیش و کل برنامه هاشم دارم *** منم گفتم حتما باید خطاتو عوض کنی اونم گف باشه بعدظهر عوض میکنیم چون من دیگه تپش قلب گرفتمه از دستشون هی استرس استرس تاالان کلیم باهاشون بحث کردم ولی خب یکی دوتا نیستن وخیلی پرو ان پروفایل های شوهرمم عکس خودمو خودشه 

اینم بگم باهمشون رابطه جنسی داشته قبلاتوی مجردی هاش و اوضاع خانومایی که باهاشون بوده افتضاح  خرابه میترسم اینقد پیام بدن اینم فیلش یاد هندستون کنه زندگیم خراب شه بنظرتون عوضش کنم و خطای قبلیشم بسوزونه؟؟؟  وشمارشو بفرسته برای اونان مخاطب هایی که میدونه مهمه بگه خط جدیدم اینه؟؟؟

😕🙁

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.  k.i4.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.