2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو که دیگه داری میخوری 😂چرا میپرسی

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
وای نه حالا پیاز رو میشه یه جوری بوی گندشو گرفت ولی سیر تا دو روز بعدشم بو‌میدههههههه خواهش این عادت ...

واقعا تو گرما خیلی بده 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

بعد اینکه سیر خوردی جعفری بخور پشتش بو از بین میره

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

من خیلی دوست دارم یک بار سیر خام امتحان کنم ولی جرات نمیکنم میترسم همون روز کاری پیش بیاد 

بعد اصلا اعصاب ندارم دو روز طعمش تو دهنم حس کنم 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
من خیلی دوست دارم یک بار سیر خام امتحان کنم ولی جرات نمیکنم میترسم همون روز کاری پیش بیاد بعد اصلا ا ...

طعمش دو روز تو دهن حس نمیشه ولی ممکنه تا دو روز بوشو بقیه حس کنن اما خودت نه