2777
2789
عنوان

قرمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
اشتباه نمیکنی؟

شما چیکار میکنی ؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه ما وقتی سبزی میخریم بعد خورد کردن همشونو میزاریم ده دقیقه رو گاز که ابشون جم بشه بپزن و بعدش بست ...

خیلی سخته هربار میخوای قرمه سبزی بپزی کلی قبلش علافی داره.یکی دوساعت باید خوب سرخ کنی تا قرمه سبزیت خوب بشه.سبزی آماده بخر یا سرخ کن بزار فریزر.الانم دربیار بزار اگ باز آب داره کشیده بشه بعدشم سرخ کن 

ما خوزستانی ها سبزی رو اول آبـپز می کنیمبعد سرخ می کنیم سبزی اگه آبـپز نشهبه درد نمیخوره

نوش جونتون هرکس ی جور میپزه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

من توی تابه روغن میریزم و سبزیو میریزم هم سرخ میشه هم میپزهپیاز و زروچوبه فلفل و گوشتم جدا توی زودپز ...

من سبزی رو سرخ میکنم بعدشم گوشت و پیاز رو

میزارم داخل قابلمه از الان تا ۸ شب کامل میپزن و جا میوفته حسابی

نوش جونتون هرکس ی جور میپزه

ممنون گلم

ولی این ربطی به روش ها نداره

سبزی و بعد آبـپز کردن سرخ میکنن

ولی خب دیگه هرکی هر طور راحت😁

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت👌

ممنون گلمولی این ربطی به روش ها ندارهسبزی و بعد آبـپز کردن سرخ میکننولی خب دیگه هرکی هر طور راحت😁

شما ابپز کن با مردم چیکار داری لبخند ژکوند میزنی ؟