2777
2789
عنوان

به نظرتون اشتباهه یا چی

90 بازدید | 8 پست

من برای همسرم ناهار میزارم ببره 

یکی از دوستاش کارخونش نزدیک به همسر منه نهارها این دوتا همیشه پیش همن

اون دوستش هیچوقت از خونه غذا نمیاره (کارخونه دار بزرگیه و ادم خیلی محترمی هست و تو صنفشون جز رده های بالا و شناخته شده ست) ایشون هر وقت غذا بخواد از بیرون میگیره 

منم به همسرم گفتم ممکنه غذای بیرون مریضت کنه من برات غذا میزارم ببر با کلی دیزاین و مخلفات براش میچینم ببره

از وقتی که قرار شده براش غذا بزارم به اندازه سه چهار نفر غذا میبره با خودش این رفیقشم همیشه نهار ها میاد پیشش و با همسرم همراهی میکنه و خیلی از غذا و دستپخت من تعریف میکنه

میگم یه وقت برای وجه من یا همسرم بد نباشه که هر روز همسرم این کارو میکنه چون به هر حال اینت رقابت شغلی و خانوادگی با هم دارن در عین رفاقتی که بینشون هست

دیروز به شوهرم غر زدم گفتم مگه من اشپزشم بعدش پشیمون شدم از حرفم

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی دوبار به بهونه ای همسرت غذا نبره.ببین اون آقا تعارف میکنه ناهار مهمون من؟

بوده که همسرم غذا نبرده و اون غذا سفارش داده بیارن

ولی میگم یه وقت وجه من خراب نشه پیش اون

چون زن خودش حتی برای خود مرده هم غذا درست نمیکنه

به نظرم حق داری یه روز دو روز اون دوستش بیاد پیشش نهار دیگه هر روز که قرار نیست شما اندازه سه چهار ن ...

هر روز پیش همن چون با هم مبادله مواد اولیه و بار میکنن در روز شاید چندین بار همو ببینن و با هم باشن

بوده که همسرم غذا نبرده و اون غذا سفارش داده بیارنولی میگم یه وقت وجه من خراب نشه پیش اونچون زن خودش ...

نه.فکرنکنم

منم سالهاس برای همسرم و دوست وکارگراش صبحونه ناهار میپزم.وجه خوبی دارم 😬😬

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
نه.فکرنکنممنم سالهاس برای همسرم و دوست وکارگراش صبحونه ناهار میپزم.وجه خوبی دارم 😬😬

عزیزم ❤️

چه دل بزرگی دارید 

خدا سفره تو بزرگ و بزرگ تر کنه

2790
2778
2791
2779
2792