2777
2789
عنوان

یعنی فقط سه رشته تاپ خوبن😐

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 20 پست

من رشتم تجربی نبوده که بخوام راجع به این مسائل خیلی فکر کنم و فکر این موضوعات باشم ولی یه چیزی رو بهت میگم که تجربه خودمه کاری رو که برای انجام دادنش نیاز به نفر دیگه‌ای باشه که تو رو تایید بکنه تا اون کار رو به نحو احسن انجام بدی و اگر کمک و تایید اون نفر نباشه کارت لنگ می‌مونه و ممکنه نتونی حتی کسب درآمد بکنی رو دنبالش نرو فکر می‌کنم الان متوجه شدی که چرا خیلیا دندون می‌خونن چون کسی که هوشبری می‌خونه باید توی بیمارستان کار بکنه ولی کسی که دندون می‌خونه می‌تونه واسه خودش مطب بزنه و نیاز نداره که کسی بهش اوکی بده و کسب درآمدشم خب راحت‌تره یه جورایی خودت رئیس خودتی من این مشکلو داشتم به خاطر شغلم که خودم رئیس خودم نبودم و وابسته بودم به کس دیگه‌ای به خاطر همین مجبور شدم تغییر مسیر بدم و مسیرم رو عوض کنم متن تو رو هم که دیدم متوجه شدم که تو هم هنوز به این نقطه نرسیدی که این مسئله خیلی مهمه من دیر رسیدم بهش گفتم بهت بگم حداقل تو زودتر بهش برسی

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
گرچه پرستاری برلی مهاجرت خوبهاما چیزی که فهمیدم در بیشتر کشورها پرستار کارهای خدمه رو هم انجام میده ...

توی امریکا و کانادا و استرالیا خوبه 

ولی کشورای اروپایی متاسفانه همینه با خقوقای خیلی کمتر از بقیه مشاغل(در هر صورت از ایران خیلی بهتره ها)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا مههم ميست شما كار تو ايرانم بكني تحقير داره اونورم بكني تحقير و سختي داره مهم اينه كجا بيشتر پو ...

میدونم ولی بعضی چیزا به روحیه شخص برمیگرده 

یکی نمیتونه این شرایط رو بپذیره

یا حتی ممکنه واسه خانم غمش نباشه اگر طرفش آقا باسه نتونه بپذیره 

درهرحال خوبه با آگاهی برن 

من رشتم تجربی نبوده که بخوام راجع به این مسائل خیلی فکر کنم و فکر این موضوعات باشم ولی یه چیزی رو به ...

به این نقطه اخه همه از همون اول میرسن و میدونن

اما منی که سال اول نرفتم کنکور بدم و گفتم ولشکن ۴۰۳ میدم 

۴۰۳ هم نخوندم و امساا فقط کمی خوندم 

دیگه چه چاره ای دارم جز رفتن به رشته های پایین تر 

حرف مردم هم که دیوانه کنندست 

به این نقطه اخه همه از همون اول میرسن و میدونناما منی که سال اول نرفتم کنکور بدم و گفتم ولشکن ۴۰۳ می ...

به نظرم اگه میخوای کنکور بده برای دست گرمی ولی بشین بازم بخون برای سال بعد که یه رشته بهتر قبول بشی تنبلی رو بذاری کنار موفق میشی فقط باید علاقه هم داشته باشی اگر فکر می‌کنی به این رشته‌ها علاقه نداری دنبالش نرو چون علاقه خیلی شرطه وسط راه می‌مونی اگه علاقه نداشته باشی

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃