2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اینا اومدن اینجا

321 بازدید | 24 پست

خواهرشوهرم و شوهرش خونشون شهر دیگه هست. الان حدود چند هفته هست که بخاطر مراجعه به پزشک میان شهر ما و حدود یکی دو روز هستن. حداقل یه وعده شام و ناهار هستن. من خونه دارم‌. دو سه روز قبل از سفر برگشتیم و کلی کار برای انجام دادن داشتم. یه سری خرید انجام داده بودیم و باید یه چیزایی رو میشستم و درست میکردم. امروز خبر داشتم که شوهرش قراره تنهایی بیاد و صبح زود بیمارستان حاضر باشه. امروز صبح بعد از اینکه شوهرم رفت سر کار، خبر داد که زن و شوهر دو نفری اومدن و قراره یه سر خونه هم بیان. منم میدونستم وقتی صبح اومدن ناهار هم قراره بمونن دیگه. اصلا حوصله نداشتم. چون هم خستگی مسافرت توی تنم مونده بود و هم یه سری کارا داشتم. همه رو ریختم و اومدم بیرون و بهونه کردم گفتم امتحان دارم. تا ظهر نمیخوام برم خونه. خواهرشوهرم هر سری میاد میره اول بازار دور میزنه خریدهاشو انجام میده و بعد میاد خونمون. شما باشید چیکار میکنید دربرابر چنین ادمی؟ من که خیلی زورم میاد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیچی نمیشه ک بیرونش کنیمخصوصاً برای دکتر اومدنیه روز غذای مفصل مثل زرشک پلو میپزم بقیع غذای ساده مثل ...

اصلا حتی حوصله غذا درست کردنم نداشتم. گفتم این سری بذار شوهرم خودش مجبور بشه غذا بگیره تا از این به بعد به اونام یاد بده که از همون صبح که دارن حرکت میکنن، اطلاع بدن که دارن دو نفری میان‌ و من اینجا خدمتکار شخصیشون نیستم که حالا چون خونه دارم هر لحظه برای سرویس دادن اماده باشم. والا. اونام ببینن شوهرم غذا خریده و یه کم شرمنده بشن. اگه خودم چند بار خونش رفته بودم و برام غذا درست کرده بود دلم نمیسوخت. ولی واقعا نمیتونم به چنین ادمی بیشتر از این سرویس بدم

خواهر شوهرت خونتون باید کار کنه. ظرف بشورهجارو بزنه گاز را تمیز کنهکلا شما باید ازش کار بکشیچه زرنگه ...

بابا برا دکتر اومده ها،گناه داره

نمی‌گم تدارک ببینند و در خدمتش باشن ولی این مدت کوتاه رو یه وعده غذای ساده از غذای خودشون جلوش بذارن بد نیست

خودشم تو کارا کمک کنه 

روم نمیشه

مهمان که نیستند 

همیشه دارن میان ‌

خونه مادرم مهمان که میاد ‌‌(فامیل ها ) 

مادرم سنی ازش گذشته . مهمان ها کار می‌کنند .

خانواده شوهرم از استان دیگه میان خونه ما چند روز تفریح و گردش ... باید کار کنند دیگه ..

جاریم گشاد ...بهش بر میخوره . خونه ما هتل که نیست‌

خواهر شوهرت خونتون باید کار کنه. ظرف بشورهجارو بزنه گاز را تمیز کنهکلا شما باید ازش کار بکشیچه زرنگه ...

تهش لطف کنه یه سالاد درست کنه یا کمک بده واسه شستن ظرفها که اونم قابلمه ها رو که نمیشوره. سریع هم میره جلوی ظرفشویی همون ۴ تا بشقاب رو میشوره که سری قبل بشقابهای خورش و دیس برنج و اینا موند

بابا برا دکتر اومده ها،گناه دارهنمی‌گم تدارک ببینند و در خدمتش باشن ولی این مدت کوتاه رو یه وعده غذا ...

عزیزم کسی که برای دکتر اومده باشه و واقعا اذیت باشه، یه ساعت نمیره دکتر و ۴ ساعت بره بازار دور بزنه. پس اینجا میفهمیم که اولویت چیز دیگه هست