2777
2789
عنوان

مادرشوهرم عذاب وجدان میده بهش

422 بازدید | 25 پست

من چون شوهرم با اخم تخمش و اخلاق خاصش (مادرش گفته فقط با همخونای خودت رفت امدکن بجوش) کاری کرده خانوادم خونم نمیان. و خودشم سالی یکبارم نمیره خونشون و اکثرا خودم تنها میرم منم تصمیم گرفتم خونه مادرش خیلی کمتر برم. چون حس خر بودن بهم دست داده بود..اینم بگم هم بچه های کوچیک دارم هم ماشین نداریم و رفت امدم سختمونه. اونا ماشین جلو درشونه نمیان همش از من انتطار دارن برم.. حالا مادرشوهرم چون الان چند روزه نرفتم با شوهرم سنگین شده و بهش زنگ نمیزنه. شوهرم ترس وجودشو برداشته و میگه وای مادرم مطمینم ازم کفریه.. من چیکارکنم؟بگم خودت برو سر بزن بگو زنم سختشه یا نه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش خیلی حسود دیکتاتور و اهل دخالته. حتی تو روم بهش میگه چرا دختر قبلی که شاغل بود رو نگرفتی. هنوز ...

عزیزم ته تهش یا طلاقه یا در نهایت نفرت قراره زندگی کنید. پسر بچه ننه رو نمیشه درست کرد

🦁☀️🙃

احترام به خانواده ها بايد دو طرفه باشه نميشه شما خانواده خودتو زير پا بزاري به خاطر اونا كه شما هانواده خودتو بچسب بزار همسرت و مادرش خودشون مشكلشون و حل كنن چيزيم گفت بگو اگه رفت و امديه براي دو طرف بايد باشه نه به طرف

مادرش خیلی حسود دیکتاتور و اهل دخالته. حتی تو روم بهش میگه چرا دختر قبلی که شاغل بود رو نگرفتی. هنوز ...

يه بار اينجوري گفت بچه هارو بزار خونه مادرش برو خونه مامان بابات اصلا هم كوتاه نگو بگو بايد از من عذر خواهي كنه دوروز بچه نگه داره ميفهمه دنيا دست كيه

دعوا نکن با سیاست نرو مثلا به شوهرت بگو بچها اونجا اذییت میکنن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
بگو منم با هم خونام رفت و آمد میکنم خودت تنها برویه بار جنگ بشه بهتره

اون مستقیم خودشو بده نمیکنه میگه کار دارم که نمیام وگرنه عاشق خانوادتم.. منم نمیخوام خودمو بده کنم که لج کنه چون لج کنه تا قتل هم میرن اینا کسخلن. اما همش دارم بهونه میارم که کاردارم باید بچه رو از پوشک بگیرم فلان.. اما میترسم مادرش عصبی بشه جنگ بندازه منطق ندارن

شوهرم خودشو بده نمیکنه و میگه درگیر کارم که خونه خانوادت نمیام.. اما اون قدیمم خونه داداشم با التماس ...

منم شوهرم همچین انی بود 

انقد جایی نبردمش و تنها رفتم و میگفتم دوست نداری میتونی نیای ولی خودم میرفتم 

که الان خودش با کله میاد 

اولای ازدواجم یکم مثل تو خل بودم گریه   التماس بود