2777
2789
عنوان

بی بی چک مشکوک

131 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۲ هفته پیش رابطه داشتم البته با کاندوم و کاملا محافظت شده و اینکه یک هفته مونده بود به موعد پریودم که به این خاطر احتمالا شانش بارداریم کم بوده ولی الان یک هفتست پریودم به تاخیر افتادا و خیلی نگرانم یه بیبی چک هم گذاشتم که به چشم من یه هاله بشدت کمرنگ دیگه خیلی زیاد کم رنگ ولی نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خط مشکی کمرنگ داره چند روز گذشته

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
به نظرتون بعد از ظهر یک تست دیگه بدم یا برم بتا بدم؟

برو بتا بده خیال خوذتو راحت کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید
این عکس رو الان گرفتم تستم برای یک ساعت پیشه

بتا بده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید