2777
2789
عنوان

کاش زن نبودم

436 بازدید | 29 پست

نمیخوام زن باشم ، نمیخوام همیشه من اشپذی و تمیزکاری کنم نمیخوام همیشه من کوتاه بیام نمیخوام درامدم بابت شغل یکسان کمتر از مردا باشه نمیخوام حق و حقوق  و ارثم نصف مرد باشه.

نمیخوام مجبور به حجاب باشم .

نمیخوام محدود باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که میگی خیلیاش به خودت وخانوادت مربوط انجامشون نده ارث حجاب شستن وپختن . چه اجباریه

خب همون دیگه کاش خدا به پدر مادرم دختر نمیداد .

کاش تو اون مسابقه اول نمیشدم .

میدونی چه قدر به خاطر حجاب از دستشون کتک خوزدم؟

تازه قرتی نیستم ، فقط برای اینکه چادر نذاشتم از بچگی کتکم زدن .

شوهرم کاری به حجابم نداره و از اون جهنم نجات پیدا کردم 

ولی دست به سیاه سفید نمیزنه .

توی مسیر شغلی خیلی برام محدودیت میذاره و هر کاری که دلم بخواد نمیذاره انجام بدم ، خودش شغلش ازاده و میتونه راحت شغلش رو به خاطر من بیاره شهری که واسه رشته تحصیلیم کار هست ولی این کارو نمیکنه . 

هرگز به زن بودنم اینجوری نگاه نکردم واقعا دلم نمی‌خواست به اندازه همسرم مسولیت رو شونه هام بود مرد ب ...

خب چرا ما باید چشممون به دست مرد باشه؟

من هم کار بیرون کردم هم کار خونه .

هم کار فکری هم کار سخت جسمی و هم کار منزل .

کار فکری از همش راحت تره تازه حقوق بهتری هم میگیری 

کلا کاش افریده نمیشدم زندگی دنیا دیگه چ غلطی بود من انتخاب کردم تو عالم زر میگن خودنون انتخاب کردی ...

من غلط کردم که انتخاب کردم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱