خخخخ چه حرفا،اره بخدا یه حرفایی ب آدم میزنن انگارمغازه است بری بگی یه دختزمیخوام یا یه پسر،من شوهرم تک پسره هرکدوم ازفامیلاشون میرسه بمن میگه بایدپسربیاری انگاردست منه
بچه ی اولم چون دختره نمیدونم چرا اصرار بر پسر شدن دارن حالا نمیگن سالم باشه مامان خودمم واقعا دلمو شکوند پسر بیاری حتما ی دختر واست بسسه حالا خودش یادش رفته مریض بود داداشم انگار نه انگارش بخدا اشکم درومد التماس خداکردم خدایا این پسر باشه تهش پشیمون شدم که کفر نمیگم ماتوقرن۲۱ایم ولی هنوز بعضیا توقرن اول موندن
خخخخ چه حرفا،اره بخدا یه حرفایی ب آدم میزنن انگارمغازه است بری بگی یه دختزمیخوام یا یه پسر،من شوهرم ...
اخ اخ دقیقا مثل من به مادربزرگ همسرم میگم تشریف بیارید خونمون میگه پسر بدنیا بیاد میام خونتون حالا نه به باره نه بداره هم شوهرم تک پسره هم باباش یعنی کل چشم و امید خاندان بمنه فقط از خدا میخوام آبرومو جلو همه حفظ کنه
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
جنسیت فرزند شما زمان لقاح شکل یافته.الان بری ازمایش cvs بدی معلومه
آزمایش خاصیه ؟
یعنی دکتر باید برات بنویسه یا شخصی بری بگی میگیرن ازت؟
زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا