2777
2789
عنوان

خانومای متاهل میشه بیاید

180 بازدید | 14 پست

مادرم اصلا اهمیت به زندگیم نمیده خانوما یه مشکلی پیش اومده برامون دیشب شوهرم داشت به پدرم میگفت مامانم هی میگفت ولش کن خودشون درست میکنن انجام میدن یعنی بابام دخالت نکنه دلش نسوزه پول خرج نکنه ...واقعا مامانم آزارم میده دلم میخواد مردم براش گریه نکنم ... انقدر این بشر خودخوله غیرقابل باور من دیدم زنایی که خیلی بزرگتر از منن خانوادشون حامی هستن...کسی هست اینطوری باشه خیلی حس بدیه ...

شاد و سلامت باشید 💐

متوجه نشدم مادرت حامی نیست چ ربطی ب متاهلی داره

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم مادرت حامی نیست چ ربطی ب متاهلی داره

ربطش اینه که دختراس مجرد تحت حمایت خانوادشونن ولی متاهل بودن ازاین چتر حمایتی بیرون میاره ادمیه سری خانواده ها انصاف دارن مهربونن کلا حامی ان یسریا نه...

شاد و سلامت باشید 💐

دقیقا مامان من این شکلیه حالا اصلا من کمک از این بشر نمیخوامآدمیه که خیرش هیچ نمی‌رسه از شرش هم رهای ...

دقیقا منم همینم یعنی دوست دارم انقدر ازش فاصله بگیرم دور شم راحت بشم....زجر اور برام وجودش 

شاد و سلامت باشید 💐

معمولا بعد ازدواج خود دختر پسر باید خودشونو بالا بکشن واقعا اگر نمیتونن یکم شاید توقع زیادی باشه از ...

امیدوارم زندگیتون به مشکل بخورید خانواده تون بی اهمیت برخورد کنن و همین نظریه رو برای خودتون نجوا کنید ممنون‌

شاد و سلامت باشید 💐

دقیقا منم همینم یعنی دوست دارم انقدر ازش فاصله بگیرم دور شم راحت بشم....زجر اور برام وجودش

من تا حد زیادی ازشون فاصله گرفتم که فقط خودم راحت تر باشم اما اونا هم عین خیالشون نیست فک میکنن یه بچه کمتر دارن 

امیدوارم زندگیتون به مشکل بخورید خانواده تون بی اهمیت برخورد کنن و همین نظریه رو برای خودتون نجوا کن ...

وا چ بی وجدان و بدجنس 

نظرمو پاک میکنم 

واقعا ۳۳ سالتونه متاسفم براتون

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من تا حد زیادی ازشون فاصله گرفتم که فقط خودم راحت تر باشم اما اونا هم عین خیالشون نیست فک میکنن یه ب ...

میدونم چی میگی منم همینم دیروز رفتم خونش بعد مدت ها حالم بد شد که چرا رفتم نشستم کاراشم کردم بگو اخه بتوچه زن جوون سرحال پولدار...خدا منو شفا بده خیلی جاها پشت کرد بهم منو مثل یه دختر بی کس و کار فرستاد خونه بخت ...

شاد و سلامت باشید 💐

وا چ بی وجدان و بدجنس نظرمو پاک میکنم واقعا ۳۳ سالتونه متاسفم براتون

برای خودتون متاسف باشید که نمیتونید همدردی کنید نصیحت میکنید من دوتا بچه بزرگ کردم میدونم باید رو پا خوردم وایستم تاالان یک تومن هم ازشون کمک دریافت نکردم ونخواستم بااینکه بشدت دارا هستن...من حالم بد ازاینکه چقدر منو از بچگی ندیدن و خرج بقیه بچه هاشون کردن منو نوزده فرستادن خونه بخت فقط از شرم خلاص شن شما میگید که معمولا رو پا خودشون وایمستن دختر و پسر بعد ازدواج...

شاد و سلامت باشید 💐

برای خودتون متاسف باشید که نمیتونید همدردی کنید نصیحت میکنید من دوتا بچه بزرگ کردم میدونم باید رو پا ...

من شرایط شمارو نمیدونم شماهم توضیح ندادید چرا نفرین میکنید

مادر شما هرجوری هست مشکل خودتونه قرار نیست دیگرانو نفرین کنین 

من شرایط شمارو نمیدونم شماهم توضیح ندادید چرا نفرین میکنیدمادر شما هرجوری هست مشکل خودتونه قرار نیست ...

عزیزم من ارزوی سلامتی براتون دارم نفرین هم نمیکنم کی باشم که زندگی بقیه رو نفرین کنم خدا به زندگی همه برکت سلامتی بده الهی ...متاسفم بابت اینکه حس بد گرفتید خیلی بدی از خانوادم دیدم ولی اولین نفر نیستم هستن مثل من خدا کمک حال همه باشه ... چشم به دست هیچکس نباشه ادم... چیکار کنم شرایط منم همینه خداروشکر خودمون دستمونه به دهنمون میرسه تاپیک که میزنم دو نفر ناشناس حتی مثل خودم میبینم همدرد حالم بهتر میشه... پایدار باشید🌸

شاد و سلامت باشید 💐

عزیزم من ارزوی سلامتی براتون دارم نفرین هم نمیکنم کی باشم که زندگی بقیه رو نفرین کنم خدا به زندگی هم ...

ممنون‌.

متاسفانه تو ایران فکر میکنن چون بچه دختره دیگه شوهر کرد باید کلا قطع کرد حمایت رو و کاریم نمیشه کرد حالا سر پیریشون یاد دخترشون میوفتن مگر جرعت دارن ب پسر و عروسشون بگن خواسته ای یا دکتر بردناشونو