2777
2789

عع

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زندگی رو بالغانه طی کنید هی کل کل نکنید

من دارم بالغانه طی میکنم تو داره همین اول خودشو نشون میده خیر سرم امدم جای مادر نداشتم حسابش کردم لیاقت نداشت من اصلا اتو مو نخواستم خب این حرفت یعنی چی من اگه از اوناش بودم هیچ وقت اتو موم رو بهت نشون نمیدادم میزاشتم خونه بابام میگفتم واسه من نیست واسه خاهرمه

خب الکی چرا ناراحت میکنی خودتو ی سریار رسم دارن خرید دختر پسر مثل غنچه تزیین میکن نشون میدن که بهترین خرید رو داشتیم ما واسه عروسمون ارزش میدیم الکی خودتو ناراحت نکن زندگی به کام خودتو مادرشوهرت تلخ نکن مادرشوهرتم به نظرم حرف بدی نزده ببر بده بگو نشون بدین 

خب الکی چرا ناراحت میکنی خودتو ی سریار رسم دارن خرید دختر پسر مثل غنچه تزیین میکن نشون میدن که بهتری ...

اخه من عمه خاله مادر بزرگ همشون میدونن من اتو مو دارم حالا بیان جلوی اونا نشون بدن به نظرم نمیگفت بهتر بود خب نخریده دیگه داماد دوست نداشته بخره به کسی چه ربطی داره محم منم که راضیم