2777
2789
عنوان

سگ یا گربه خطردارن یا نه

585 بازدید | 70 پست

کدومشون بی خطر تره؟ من از گاز یا چنگ به صورت متنفرم خیلی حساسم 

میخواستم حیوان خانگی داشته باشم گفتم نظر شماهارو بدونم 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خر نیست جفتک بندازه که

هیچکودوم کاری ندارن

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

خر نیست جفتک بندازه کههیچکودوم کاری ندارن

اخه دیدم مثلا سگه دماغ صاحبشو گاز میگیره یا یه زنه گربش پلکشو چنگ زده بود برای اون پرسیدم

من خیلی یه مدفوع و ریزش مو حساسم اژ طرفی حیوانی میخوام که عواطف درک کنه وابستگی داشته باشه

به نطرتون کدومش بهتره؟ 

هزار مریض ی داره سگ گربهخونرو کثیف میکنن

از چه لحاظ کثیف میکنن؟ 

پرنده هم دستشویی میکنه هم من دوست ندارم از نوکشون میترسم خوشم نمیاد 

اخه دیدم مثلا سگه دماغ صاحبشو گاز میگیره یا یه زنه گربش پلکشو چنگ زده بود برای اون پرسیدممن خیلی یه ...

گربه خیلی احساس نداره😂

سگ و درست تربیت کنی عالیه

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂   

از چه لحاظ کثیف میکنن؟ پرنده هم دستشویی میکنه هم من دوست ندارم از نوکشون میترسم خوشم نمیاد

دسشویی پرنده نجس نیس ولی سگو گربه نجسه

پرنده نازتره عروس هلندی بگیر برا برقصه بخونه

گربه خیلی احساس نداره😂سگ و درست تربیت کنی عالیه

نمیشه ترتبیت شده بگیرم بلدنیستم تازه تا تربیت بشه دو سه دور سکته رو زدم 

🤣🤣🤣

دسشویی پرنده نجس نیس ولی سگو گربه نجسهپرنده نازتره عروس هلندی بگیر برا برقصه بخونه

عرض کردم که علاقه ای به پرنده ندارم از نوکشون میترسم

ممنون از نظرتون. 

خطر بیشتر از نظر بیماریه تا چنگو گاز که اونم‌ راه حل داره واکسن و اینکه سیستم ایمنی تون همیشه قوی با ...

نه نمیخورم

به نظرتون سگ بگیرم یا گربه؟ 

فقط سگ 😍😍ما داریم خودمون عشقنننندختر خالم گربه داره چند روز پیش جوری دستمو چنگ انداخت خیلی عمیق بو ...

وایی میشه کمکم کنی؟ 

چه نژادیه؟ 

جای مدفوع رو یاد میگیرن دیگه چون من خیلی وسواسم