2821
2789
عنوان

افکار منفی

318 بازدید | 45 پست

انقدر افکار منفی دارم که چند روزه حالت تهوع گرفتم فشارم از حرص و هجوم فکرای وسواسی میاد پایین سرم گیج میره و حالم خیلی بد میشه!دیگه بعد چند سال نمیتونم کنترل کنم خیلی دارم عذاب میکشم شب و روز دارم تیکه تیکه میشمو میسوزم از این فکرا 😭 کارم به توهم رسیده 

یه چیزی داعم تو ذهنم میگه فلان کاری ک من میگمو انجام ندی جون عزیزانت رو میگیرم فکرای وحشتناکی ک گفتنش منو میترسونه!

تا کی و کجا باید انقدر عذاب بکشم گناهم چیه ؟😭

دارو میخورم مشاور میرم چند بار عوضشون کردم خوب نمیشم هر روز فکرای ترسناک تر 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میفهممت و کاملا درکت میکنم🤍

باید خودت بخوای خودتو هول بدی به سمت خوب شدن...

وقتتایی که افکار میان سراغت 

مثلا برو حموم

بنویسشون...

خط خطی کن رو یک برگه و...

جلسات مشاورتو مرتب برو و راهکار هاشون رو انجام بده

برای اینکه خوب بشه درسته که باید مشاور بری و‌...، 

ولی باید خودت بخوای...

میفهممت و کاملا درکت میکنم🤍باید خودت بخوای خودتو هول بدی به سمت خوب شدن...وقتتایی که افکار میان سرا ...

خودم نمیتونم خیلی میترسم 

اخه ذهنم میگه عزیزات آتیش میگیرن یا میمیرن اصلا یه چیزای خیلیییی ترسناک کاش بمیرم راحت شم 😭😭

ببین مثلا چشاتو ببند فک کن الان تصادف کردی یا مثلا خدای نکرده کسیو از دست دادی خب؟ بیشتر از یک دقیقه نشه، بعد توی همون حالت چند تا نفس عمیق بکش و به زمان حال برگرد و چشماتو باز کن، با خودت بگو خداروشکرت الان جام امنه و اونجا نیستم، بعد سعی کن اسم چند تا اشیا رو که میبینی با خودت تکرار کنی، بعد سعی کنی بفهمی اون لحظه چه بویی داری حس می‌کنی یا چه صدایی داری می‌شنوی

منم همینجوری بودم، اینکارو خیلی انجام دادم، مدیتیشن هم انجام میدادم، آروم تر شدم. اصلا سمت دارو اینا نرو...

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
خودم نمیتونم خیلی میترسم اخه ذهنم میگه عزیزات آتیش میگیرن یا میمیرن اصلا یه چیزای خیلیییی ترسناک کاش ...

آروم باش...! 

متوجهم چی میگی 

به خودت بفهمون و قبول کن که این افکارت هیچ وقت اتفاق نمیفته، چون اصلا واقعیتی ندارن و صرفا فکر هستن

باید غلبه کنی به ترسات...

ببین مثلا چشاتو ببند فک کن الان تصادف کردی یا مثلا خدای نکرده کسیو از دست دادی خب؟ بیشتر از یک دقیقه ...

این چیزی ک شما میگیو انجام ندادم چون خیلییی ترسناکه 

بدتر اینکه ذهن من از آتیش سوزی میگه الانم گیر داده باید برگردی اون ویلایی که چند ماه پیش رفتی وگرنه فلانی آتیش میگیره اینجوری داره عذابم میده 

فکر نکنم هیشکی بدتر از من بوده باشه

این چیزی ک شما میگیو انجام ندادم چون خیلییی ترسناکه بدتر اینکه ذهن من از آتیش سوزی میگه الانم گیر دا ...

عشقم گوش کن به من..

میفهمم، تو نباید الان از اینا فرار کنی، صلوات بگو، حال رو ببین، به ذهنت بگو غلط کردی الان جام خوبه نمیخوام جایی برم

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...