2777
2789
عنوان

اعتیاد

72 بازدید | 8 پست

من یک ساله که با یه پسر تو رابطم و واقعا عاشقش بودم و دوسش داشتم یک سال بخاطرش جنگیدم و تلاش کردم الان که اومده خاستگاریم پدرم میگه معتاده تریاک میکشه من می‌کشمت ولی به یه آدم معتاد نمیدمت ولی من امید دارم اگه بخاطرش بجنگم و باهاش ازدواج کنم ترک کنه بنظرتون من باید چیکار کنم ؟ برای عشقم بجنگم یا ازش بگذرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا ابلفضضض خدا شفات بده عاشق تریاکی شدی

من که نمی‌دونستم اعتیاد داره 😭😭😭😭😭 الان که بهش وابسته شدم و کلی باهاش امید و آرزو داشتم فهمیدم الان که اومده خاستگاریم فهمیدم الان که داغون شدم و نمی‌دونم باید چیکار کنم 

من که نمی‌دونستم اعتیاد داره 😭😭😭😭😭 الان که بهش وابسته شدم و کلی باهاش امید و آرزو داشتم فهمیدم ...

ولش کن برع تو رو خدا فوقش ۱ سال از یادت نمیره فوقش خیلی دوسش داشته باشی ۲ سال از یادت نمیره 

بهتر از اینه که بری طلاق بگیری 

چن سالته حاضری با معتاد ازدواج کنی

ولش کن برع تو رو خدا فوقش ۱ سال از یادت نمیره فوقش خیلی دوسش داشته باشی ۲ سال از یادت نمیره بهتر از ...

فکرشو بکن من یه دختر ۲۴ سالم کاری ندارم تو گذشته شیطنت های داشتم ولی واقعا تلاش کردم سالم زندگی کنم این آدم اومد تو زندگیم همه چی من شد 😭 انقدر عاشقش شدم که حد نداره ولی یک درصد فکر نمی‌کردم انقدر زندگیشو خراب کرده باشه با کلی شوق و ذوق تا ته همه چیو باهاش دیده بودم وقتی چند روز پیش تصمیم گرفتیم ازدواج کنیم اومد خاستگاریم . شهر ما یه شهر کوچیکه همه همو میشناسن پدرم رفت تحقیق و گفتم اعتیاد داره و با کلی زن های شوهر دار رابطه داشته الآنم خودش میگه گذشته من به خودم مربوطه ترک میکنم و تضمین میدم خوشبختت میکنم