2777
2789
عنوان

مادرشوهر

376 بازدید | 13 پست

صب رفتم خونش تحویلم نگرف بعد من ازنردبون افتاده😆😆😆😆😆دل شکستنو دوس ندارم

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مادر شوهر چیست؟🙄

شريک اجباري سفرهاي پسرو عروس،

کميته انضباطي پوشش عروس!

شادترين شخص در دعواها!

مسبب99% دعواها😁

موفق ترين بازيگر درنقش بيگناه درتمام آشوبها با ديالوگ:

مگه من چي گفتم؟

توام مثل دختر من!!😒

واااااالااااا😂

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
پس چرا آه من این نکبنارو نمیگیره خوش بحالت دست بکش رو سر من بدبخت

خخخخخ

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉

عشقا با همه ی زجری ک از طرفشون میکشین بد نخاین براشون خودتکن مادر دارید . حالا منم خوشم از عجوزه خانم نمیادا

😍خواهش میکنم هرکی امضامو دید برای اینکه نینی سالم داشته باشم صلوات بفرسته.😍ایشالا آرزوهاتون اتفاق بیوفته😉
مادر شوهر چیست؟🙄 شريک اجباري سفرهاي پسرو عروس، کميته انضباطي پوشش عروس! شادترين شخص در دعواها ...

وای بخدا اره

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم.مرسی که صلواتو برام فرستادین  نیتش تو دلمه  الهی آمین.😘

منم خدا هوامو داره،هروقت خواهر شوهرم مامانش را علیه من تحریک میکنه و من مورد لطف مادرشوهر قرار میگیرم بلافاصله یه بلایی سر بچه خواهرشوهرم میاد که تا چند روز درگیرش میشن و منو ول میکنن.

خدایا شکرت   

ن من بد نمیخوام ولی من غریبم اینجا تا یکی بم چپ نیگامیکنه دلم هوای مامانم و میکنه و دلم میشکنه

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز