2777
2789
عنوان

بی پولی من

109 بازدید | 8 پست

تازه دیپلم گرفتم

فکر اینده داره دیونم میکنه نمیدونم برم دانشگاه یا ارایشگری

دارو ندارم یک گرم طلاعه و ۱میلیون پول

هیچ بهم پول تو جیبی نمیدن و لباس نمیخرن قیافم خوبه بخدا اگه به خودم برسم عین پرنسس میشم 

ولی کو همسن سالا من کاشت مژه ناخن فیلر لب بعضیاشونم حتی ازدواج کردن خوشبختن من چی..

ما وضع مالیمون خوبه ولی بابام اصلا به من پول نمیده همشو میده مامانم ،اونم فقط به فکر سرو لباس خودشه اصلا به من توجه نمیکنه خیلی ناراحتم بچها مجبورم یک ماهو نیم برم کار ورزی بدون حقوق وقتمو میگیره هوف خستم ..

یه خواستگار داشتم خیلی پولدار بودن ولی من پسره رو دوست نداشتم خانوادش خوب نبودن ردش کردم الان حسرت میخورم میگم کاش قبول میکردم حداقل نیاز هامو بر طرف میکردن:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میخوای بری دانشگاه یک رشته آینده دار که بازار کار داره برو نه هر رشته ای 

وگرنه بهتره یه حرفه و مهارت یاد بگیری 

بخاطر بی‌پولی هم ازدواج اشتباه نکن 

خودتو از چاله ننداز تو چاه

دختر ترک
اگه میخوای بری دانشگاه یک رشته آینده دار که بازار کار داره برو نه هر رشته ای وگرنه بهتره یه حرفه و م ...

دانشگاه خرج داره فرضا رفتم خانواده من مال این حرفا نیستن میلیونی برا درسم و دانشگاهم خرج کنن رشتم حسابداریه

دانشگاه خرج داره فرضا رفتم خانواده من مال این حرفا نیستن میلیونی برا درسم و دانشگاهم خرج کنن رشتم حس ...

حسابداری رشته خوبیه و در حال حاظر بازار کار خوبی داره

برو کارآموزی سابقه کار جمع کن. خوب یاد بگیری بدون مدرک دانشگاه هم استخدامی

اگه جایی استخدام‌شدی و حقوق گرفتی میتونی همون دانشگاه پیام نور شهر خودتون در کنارش بری 

دختر ترک
حسابداری رشته خوبیه و در حال حاظر بازار کار خوبی دارهبرو کارآموزی سابقه کار جمع کن. خوب یاد بگیری بد ...

من میخوام برم ارایشگری 

و در کنارشم اگه شد یا برم پیام نور یا ازاد 

مگه خودم شهریه مو بدم😞