2777
2789
عنوان

شروع قدرت💪🏻♥️🥺

80 بازدید | 14 پست

بلاخره امروز یه النگو ۶گرمی با پول خودم خریدم ناگفته نماند ۲۳سالمه و از منفی منفی شروع کردم

از افسردگی حاد از خیانت اکسم از شکستی که تو زندگیم خوردم

من حقمو بزور از این دنیا گرفتم🥺

نمیگم کار شاخی کردم نه قطعا خیلیا پر قدرت تر از متن

ولی من با دختر دو سال پیش زندگیم خیلی فرق دارم 

و این واقعا حالمو خوب می‌کنه🥺

به امید اون روز که بیام بنویسم 

امروز ترفیع مقام گرفتم و به حقوقم اضافه ش🙃🤸🏻‍♀️

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چقد حس خوب گرفتم از موفقیتت🌸🌸افرین

قوربونتتتتت 

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

کاش منم از چرخه ی معیوب کنکور بیام بیرون و یکم اروم شم فقط

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

عزیزمم خیلیم هم عالییه ان شاءالله موفقیت های بیشتر🙂🤍✌️

🫀🫂

کاش منم از چرخه ی معیوب کنکور بیام بیرون و یکم اروم شم فقط

میگذره بعد میگی کاش لیسانس تموم بشه

😍😍😍😍😍

افریینننن دختر قوی 🥹🫂🩷🌱✨

تو میتونیییی 

به امید موفقیت های بیشتررررر 

بالا بالا ها ببینیمتتتتت 😘🌸🦋💕✨

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

میگذره بعد میگی کاش لیسانس تموم بشه

درسای دانشگاه فرق دارن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

۶ گرم تو این گروونی خودش موفقیته کلا همینجوریه آدم یه بار موفق میشه موفقیت هاش بیشتر و بزرگ تر میشن ...

قربونت قشنگم 🌸 

منم پولم میرسه به ۲ گرم بنظرت بخرم یا حقوق این ماهمم بیاد بعدش بخرم ؟ یا رب سکه بخرم شما رب سکه نمیخ ...

فعلا صبر کن حقوق این ماه رو هم بزار روش بعد