یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کسی که مجبوره بره بیرون و به هرقیمتی کار کنه تا چندرغاز بهش بدن،معلومه که لجش میگیره از اینکه ببینه یه نفر تو خونه میشینه و کارهایی که دوست داره رو میکنه
خب عزیزم تو مشکلت افسردگی بوده بعضیا درونگران و اینجوری ان
من درونگرا نیستم ..ولی عاشق خونه هستم...موزیک ..تماشا تلویزیون ...ی خوراکی خوشمزه...هر سه چهار روز دو ساعت هم میرم خیابون چیز میز میخرم سریع بر میگردم
واقعا خیلی ها فک میکنن درونگران اما مشکل اینکه افسردگی دارنمنظورم به شما نبوداااافقط خواستم بگم افسر ...
نه اصلا ادم افسرده خونست ولی حالش بده خونس ولی راضی نیست ناراحته هیچ کاری نمیکنه بخودش نمیرسه اشپزی نمیکنه خوابش زیاده افکار منفی داره ولی کسی ک از خونه موندن لذت میبره شاده بخودش میرسه فیلم میبینه ورزش میکنه اشپزی بچه داری و کدبانوه اون افسرده نیست درونگراس.... متاسفم برای مردمم برای اون ادم تحصیل کرده ای ک فرق این دو رو نمیدونن و فقط برچسب میزنن و دل میشکنن و حال ادمو بد میکنن با شما نیستم ولی خیلیا آگاهی ندارن و فقط میخوان عیب بزارن یکیش خواهرم ک مثلا ماما هست و فکر میکنه منزوی ام
ما تو خونه حالمون خوبه و از افراد سمی فاصله گرفتیم به قیمت آرامشمون بزار هرچی میخان بگن دوست و فامیل برگ کدوم درختن که بخوان نظر بدن اسی شاد باش با خودت هر چند روز برو بازار خرید تو درونگرایی و ادم عادی💐