2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره خودم من تا آخر سوم راهنمایی قدم کوتاه بود تو دبستان هم از خیلی ها کوتاه تر بودم مادرم وقتی میخواست کابینت نصب کنه سبدی که توش ظرف هارو میزارن رو جوری گفت نصب کنن که مثلا دستم برسه که توش ضرفهای شسته رو بزارم اونم رو نوک پام می ایستادم که ضرفهارو بزارم کل تنم خیس میشد...وقتی خواستم برم اول دبیرستان قدم شد ۱متر و ۶۷ بعدشم تا آخر دبیرستان سالی یک الی دو سانت میومد رو قدم الان ۱ متر و ۷۵ و دخترم برادرم هم همینطور بود الان   دهم تو دوران راهنمایی عادی بود وقتی رفت دبیرستان قد کشید بعضی ها هم دیدم رفتن دانشگاه قد کشیدن تا ۲۵ سالگی آدم رشد میکنه نگران نباش میخوای یه دکتر هم ببر 

☃️

تو بچت هنوز ۵ سالشه تو این سنها حتی تا آخر راهنمایی تقریبا همه هم قد هستن حتی خود من که گفتم از خیلی ها کوتاه تر بودم که الان قدم خیلی ازشون بلند تر من عاشق پنیر بودم اونم پنیر های سفید پگاه بود فکر کنم که شور بودن برادرام هم کلی پنیر میخورن بهش لبنیات بده با آب برنج وقتی میخوای برنج رو آبکش کنی چند دقیقه قبلش آبشو با یه مقدار برنج بگیر تو کاسه یکم که سرد شد بهش بده عالیه...عدس هم بهش بده شیر هم عالیه 

☃️