2777
2789
عنوان

زندگى در پرند

328 بازدید | 21 پست

سلام بچها كدومتون تو پرند زندگى كردين يا از آشناهاتون اونجا هستن؟راضى هستين؟

تيكره باردارى نيست واسه كنكورمه ميشه واسه خانم دكتر شدنم يه صلوات بفرستين؟؟☺️☺️

والا یکیو میشناسم خونش رفته اونجا ولی الان خودش چند ماهه خونه مامانشه میگه راهش دوره😐

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

خانوما احتياج دارم سريع تاپيك بزنم

جوا نميشه؟؟؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده استارتر مجبورم بخدا

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

نميشه برا تالار و  دسته بندي

گزينه هاش نميان

من یکسال اونجا موندم فراررررررررر بربیابون ته درمانگاه خوبی ته بیمارستلنی نه مرکز خریدی خلاصه تا نج ...

كدوم فازش بودى؟؟

والا دو نفر رو ميشناسم به خاطر خونه هاي خيلي ارزونش رفتن اونجا

جفتشون هم فحش و لعنت به خودشون ميفرستن

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
والا دو نفر رو ميشناسم به خاطر خونه هاي خيلي ارزونش رفتن اونجا جفتشون هم فحش و لعنت به خودشون ميفرس ...

چطور مگه؟از چى ناراضين؟

چطور مگه؟از چى ناراضين؟

خب ببين حقيقتا هرچي پول بدي آش ميخوري

وقتي خونه خيلي ارزونه اونجا

يعني بي كيفيت

يعني مثل اكثر آپارتمان ها سر و صدا ميره و مياد با همسايه درگيري داري

يعني از هر قشري آدم اونجاس منظورمو متوجه هستي كه...

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊
البته خونه هم داریم توفاز ۶

والا من تو فاز چهار يه جاى شخصى ساز ديدم اون فاز چطوره؟