2777
2789

خدایی چه پول هایی که میدن الان که فصل تموم شد 4 تیم های بزرگ اصفهان وتبریز و تهران و دوباره تهران

قرارداد هاشون برا فصل چند میلیارد تا بالاتر برای ایرانی برای خارجی چند میلیارد دلار به طور مثال استقلال برای اوردن بازیکن تیام باید دقیقا 10 میلیارد دلار پرداخت کنه تا بیاد ایران 

خیلی قیمتا بالاس😐😐😐😐😐😐😐

God, please give me great wealth so that I can befortunate

کلا فوتبالیست ها نه فقط ایرانی هاشون خارجی هاشونم درآمدشون عالیه 

ولی عمیقا اعتقاد دارم ما تو فوتبال هیچ نمیشیم باید این هزینه را جای دیگه  و برای ورزش دیگه صرف کرد 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

10 میلیارد دلار که نهتازه رونالدو 10 میلیارد دلار نیستمگه بودجه ی ایالت میشیگان رو می‌خوای ببندی این ...

به خدا برو ورزش سه میبینی قیمت تیامو برو ببین

10 میلیارد دلار که نهتازه رونالدو 10 میلیارد دلار نیستمگه بودجه ی ایالت میشیگان رو می‌خوای ببندی این ...

دلار کاناداست احتمالا 😁😄

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

زحمتش رو کشیدنبچه ی داداش من کلاس فوتبال می‌ره از 7سالگیده برابر اینها هزینشون میشهشاید بتونه تیم مل ...

اسم چی؟؟  

کدوم تیم بازی میکنه 

اگه بیشتر از این مبلغ هزینه میشه که الان باید تو تیم های بزرگ بازی کنه درسته؟؟؟ 

کلا فوتبالیست ها نه فقط ایرانی هاشون خارجی هاشونم درآمدشون عالیه ولی عمیقا اعتقاد دارم ما تو فوتبال ...

میدونم ولی من کاملا با حرفت موافقم باید این هزینه ها رو صرف چیز های دیگه کنن نه همش فوتبال