2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر به حرف مادرشوهر اینکار نمی‌کردم مادرشوهر. منم میگه دولتی زایمان کن گفتم یه بار آپاندیس رفتم خصوصی واسه صد پشتم بسته 

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم   

یا خدا.....مردها به اندازه کافی پرو هستن همین مونده کهنه بچه هم بشوریم.....به مادرشوهرت بگو پسرت باید بیشتر کار کنه تا پول پوشک و بده من کهنه نمیشورم....

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم💛

اصلا نیاز به توضیح بهش نیست تو کار خودتو کن محلش نده فقط قاطع باش

اره راست میگی شوهر خودم مقصر منو میاره پیش اینا ۳ ۴ روز میذار پیششون باشم بعد مادر شوهرم میاد میخاد بچه رو بشوره ندی بهشم ناراحت میش

ن این کارو نکن فک کن تا سه سالگی کهنه بشوری نابود میشی .مادرشوهر ب فکر جیب پسرشه ک خرج پوشک نکنه

دقیقا که خودش پسرش تیغ بزنه اول گیر داده بود به شیر خشک الانم به پوشک