2777
2789
عنوان

چجوری بعضیا آرزوی پزشکی دارن🤨🙄❗❗

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 20 پست
میتونی بری یه سری مراکز مثل دادگستری ، کلینیک های روانشناسی، حسابداری، بانک ها و خودت رو جای کارمنده ...

این کار رو زیاد انجام دادم حتی تحقیق زیاد کردم درمورد شغل های مختلف اما فقط سردرگم تر شدم یا شاید در لحظه برام جالب بوده اما بعدا هیچ حس خاصی نداشتم بهش

لطفا برام دعا کنید🌱💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بی هدفی و نداشتن هیچ آرزویی بهتره؟🙁

به نظرم از خودخوری کردن و حسرت خوردن بهتره الان من دارم دامپزشکی میخونم ولی همه فکر و ذکرم پزشکیه و هیچ علاقه ای به رشتم ندارم حداقل آدم آرزو و هدفی نداشته باشه عذاب وجدان هم نداره و ذهنش درگیر نیست 

این روزا میگذره اما به سختی

چیزی که به روحیاتت میخوره وقتی خودتو توی اون شغل تصور میکنی حس خوبی بهت میده و بنظرت چیزیه که برات مناسبه و میتونه کاری باشه که هروز تااخر عمرت انجامش بدی به این میگن شغل موردعلاقه

نمیدونم واقعا☹🙁حتی نمیدونم به درس خوندن هم علاقه دارم یا نهیعنی میتونم تا حد دکترا و اینا بخونم با ...

من نمیخوام بخونم علاقه ندارم کاری رو میکنم که علاقه دارم تو هم اگه علاقه داری برو 

بذار یه رازیو بهت بگم هیچ آرزوی ذاتی ای وجود نداره اینا فقط توهم هستن طرف هی به خودش میگه من می‌خوام پزشکی قبول شم و بعد تبدیل میشه به خواسته اون و با تکرار بیشتر کردنش اون خواسته تبدیل به یه آرزو میشه