2777
2789
عنوان

تصورتون از مردای نی نی سایت چیه❓😂

817 بازدید | 104 پست

واقعا خیلی مسخره س با سی چهل سال سن میان تو این سایت بقیه رو به رگبار درخواست میبندن

خودم تصورم اینه که با رکابی صورتی و جوراب شلواری نشستن لاک زدن و ی پاپیون هم زدن به موهاشون😊ای خووودا😂🤦🏻‍♀️

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونایی که درخواست دوستی میدن اصلاً خوشم نمیاد و واقعاً ناراحت می‌شم ما اونایی که میان تبادل نظر می‌کنند خیلی باشعور و عاقلانه واقعاً خوشم میاد

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

صفات زنونه داشتن هیچ عیبی نداره

پاپیون اگر زشت باشه و نشونه کسر شان باشه ماها نمیزنیم به موهامون

اینا موجوداتی هول، پلشت، دهن گنده و مغز کوچیک و همینطور علاف و بیکار و آسمون جل و فضول هستن که میان کمی تو این فضاها دماغشونو فرو کنن و بو بکشن ببینن چخبره یا اندکی توجه بگیرن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

دامن پوشیدن  موهاشون بستن دارن تخمه میشکونن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

🫄🏻

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍