2777
2789
عنوان

استخون بندی ظریف چقدره بده😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خاستی ازت تعریف کنیم که خیلی خوبی و فلان 

کی از درشت بودن خوشش میاد؟ینی دوس داری اضافه وزنت معلوم باشه؟/

هرچقدم ریز باشی قطعا معلومه نترس 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

تبلیغات پایین صفحه رو میبینی؟

همش باعث ایجاد نارضایتی نامعقول از بدن و اندام و چهره میشه

به طوری که ادمی که سالمه میره خودشو دستکاری میکنه 

بوتاکس و ژل و میکرو ابروهو جراحی زیباییو... خیلی چیزای دیگه واسه اوناییه که نقص های جدی تو بدنشون دارن

ولی راحت واسه ادم سالمم مجوز انجامشون میدن

فقط برا پول 

پول 

پول 

خاعک

نه بخدا میگم بدفرم چاقم

فک کنم منظورت اینه گوشت تنت تو شکم پهلوعه دست و پاهات لاغره باعث میشه بدفرم دیده شی درسته؟

خب این اصلا ربطی نداره ب استخوان بندی 

اون قسمت از هیکلت بیشتر چربی جذب میکنه 

راه حلش کاهش وزن و باشگاه و رژیمه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

من با قد ۱۶۵ وزنم ۴۵ 😐هم دردیم ولی استخونم ریز نیست فقط زیادی لاغرم

من 45 کیلوام اما با قد 155 

اصلا فک نمیکردم لاغرتر از من وجود داشته باشه ک دیدم 

داداش من چاقم/

وا چجوری میشه با این قد و وزن فک کنی ریزه ایعکس از اندامت بذار خیلی کنجکاو شدم

اسی رو نمیدونم ولی من ادم تپلی ریز خیلی دیدم که به چشم نمیاد 

یعنی مدلشون کوچولو میزنه ،منظورم بیبی فیس نیستا 

الان من ۲۰ کیلو اضافه داشته باشم ممکنه ۴۰ کیلو نشون بدم 

یکی دیگه ۲۰ کیلو اضافه رو ۵ کیلو نشون میده 

یا بعضیا کوتاه هستن تپلم میشن انگار کوتاه تر میشن بعضیا قدشون بلندتر بنظر میرسه 

من 45 کیلوام اما با قد 155 اصلا فک نمیکردم لاغرتر از من وجود داشته باشه ک دیدم داداش من چاقم/

خدا میدونه‌ چی میکشم هرکی میرسه بهم میگه وایییییی تو چرا اینجوری😔

البته استخونم ریز نیست فقط زیادی لاغرم 

یک سره شوهرم میگه بخور بخور ولی مگه میشه من که قید نرمال شدن زدم  

من سرشونه هام پهنه،سینه هام خوش فرمه،ولی استخون بندی پایین تنم کوچیکتره از سرشونه ام بدم میاد،مچ دستامم کوچولوعه،میشه کاری کرد درست بشن؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی