کاربری واگذاری شد🌱💙 کنکوری ام واسه موفق شدنم صلوات میفرستی قشنگم؟🥺💛 گفت: باورت میشه؟ همه ی تلاش های این مدتم فقط برای برداشتن آوار بوده، من هیچی نساختم. گفتم: بعضی وقتا دووم آوردن و بلند شدن خیلی قدرت بیشتری نسبت به ساختن میخواد🤍✨🌸
خیلی خوب بود. یه جنتلمن واقعی. تمام تلاشش میکرد یه ثانیه بهم بد نگذره. حیف صد حیف خانوادم جدامون کردن به زور
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
از دیت اول تا آخر همش خاطره ی خوبه. تو بگو سر سوزنی بدی دیده باشم. برام میوه پوست میکند میذاشت دهنم. پسته باز میکرد برام جونش برام در میرفت. یه بار اجازه نداد دست کنم جیبم یه شکلات واسه خودم بخرم میگفت وظیفه ی منه💔😭
نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمیذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه میبینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگمتو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏
لابد یکیو میخواسته تو چشم همه باشه کات کردی باهاش؟
اره بابا بعد من با صد نفر رفت تو رابطه با همشون ام عکس میگرفت میذاشت پروفایل همچین آدمایی ثبات ندارن بیشتر برای جلب توجه میرن تو رابطه خیلی بده واقعا فکر کن یارو عکستون و بزاره رو پروفایل ک فقط دوستاش بینین این دوست دختر داره😑😂
دلایل مسخره. مهم ترینش اینه کارمند نبود. جالبه خونه و ماشین داشت