2777
2789
عنوان

پس از زایمان

200 بازدید | 12 پست

سلام خانما من 18 روزه زایمان کردم سزارین شما تا 10 روز خونریزی داشتم بعد کم شد 2 روز پاک شدم اما بازم دارم رنگشم قرمزه اصلا انگار قرار نیست تموم بشه البته از پریودی کمتره اما توی اینترنت خوندم که بعد 1هفته باید رنگش بشه قهوه ای یا صورتی اما برا من قرمزه  میخام ببینم شما چطور بودین طبیعیه یا نه کی پاک شدین طوریه که حتی نمیتونم غسل کنم و نماز بخونم اینم بگم 10 روز استراحت داشتم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه برای ما قهوه ای نشد

دیدم تا چهل روز هم‌دارن خونریزی

منم

تا بیست و پنج روز داشتم اصلا قهوه ای نشد ولی کم شد

با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم 

واسه منم خیلی طول کشید. احکامش استحاضه کثیره بود. از مرجعم پرسیدم گفت به جای غسل، تیمم کن.

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
عزیزم من تقریبا تا دوماه خونریزی قرمز داشتم و بعدش خوب شدم،به حرف های اینترنت اعتماد نکن

اخه نوشته بود اگه کم نشه ممکنه رحم جمع نشده باشه ترسیدم پس همه همینطور بودن😯

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

واسه من سرپسرم مثل شما شدم ۱۰روز خونریزی بعد قطع شد۵روز نشد بعدش انگار کیسه اب پاره میشه اونجوری ازم خون میرفت کل پله ها ..کاسه دستشویی.ماشین مردم که داشتم میرفتم بیمارستان.ویلچر همه خون خالی شدن...اما سر دختر ۴۰روز به صورت مرتب عادت بودم.اون مشکلم پیش نیومد برام.