2777
2789
عنوان

قرص راکوتان برا جوشای صورتم

94 بازدید | 4 پست

چهار ساله جوش میزنه صورتم چرکی و سفید. خیلیم دستکاریش میکنم و جاشون مونده. میخوام راکوتان بخورم. میخوام بدونم آیا نتیجه میده؟ یا بعد ترک قرص جوشا برمیگرده؟ 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

سال ۹۴ برای چربی بیش از حد صورتم خوردم و اینکه جوش داشتم منتها نه زیاد 

حوصله تک و توک جوش هم نداشتم چون میترسیدم جا بندازن! عالی بود دیگه خلاص شدم 

منتها اونرمان خارجی بود! خیلی هم گرون بود هرچی پول تو جیبی داشتم می دادم قرص

منتها باید آزمایش بدی آنزيم های کبدی چک شه آب زیاد بخوری، ضد آفتاب بزنی همیشه و اگر چشمت خشک شد قطره اشک مصنوعی و همچنین همیشه بالم لب بزنی . من راضی بودم 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سال ۹۴ برای چربی بیش از حد صورتم خوردم و اینکه جوش داشتم منتها نه زیاد حوصله تک و توک جوش هم نداشتم ...

مرسی عزیزم حتما باید ازمایش بدم؟ 

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد. وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری.. اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره میگیری که چی میگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باید ببینی مشکل کبد نداری یا آنزیم کبد چون مشکل برطرف نمبشه ولی پاکسازی کبد کنید هم پوستتون خوب میشه و عارضه های دیگه مث چربی و شوره سر یا احساس گرمای زیاد

حال خوب مون رو با همه به اشتراک بذاریم بخند عزیزم دیدی چه قشنگ شدی