2777
2789
بابا اعصابم و خرد میکنه !!!! به بزرگ تر ها نباید بی اخترامی کنم چون بزرگ‌تره بعد الان ی بچه میاد گوه ...

الان اخراجش میکنن حرص نخور گلم

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نی نی یارو تگ کردم برای پست هاش هم گزارش بزنید

دستت درد نکنه دیگه من و چرا گزارش می‌زنی

فحش میده جواب مدم؟ 

مگه من شروع کردم اخه 

فحش میده بگم دستت درد نکنه فحش دادی

جواب مبذم 

بزا منم این وسط حرف بزنم 😂😂. حسخوبی دارم بهت🤨🤨🤨

واو اولین باره یکی بهم میگه البته میدونم شوخی میکنی 

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

دستت درد نکنه دیگه من و چرا گزارش می‌زنیفحش میده جواب مدم؟ مگه من شروع کردم اخه فحش میده بگم دستت در ...

من لایکت کردم 

طرف شما رو گرفتم

گفتم پست هاشو گزارش بزن تا تعلیق بشه

دوباره میسازمت💪

من همین الان از طلا فروشی اومدم ۶۳۰۰ و خورده ای بود در حد ۶۳۵۰ یه گوشوار کوچولو خریدم 😅🤦🏻‍♀️

مبارکه عزیزم.چه مدلیه؟حلقه ای؟

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
ادم مات میمونه ازین حجم بددهنی و توهین.چقدر جو سایت بد شده

بیش از حد بد شده ...

من درخواست تعلیقی دادم نی نی یار اصلا جوابگو نبودن فکر‌کنم سرشون شلوغ هست 

بعد اینکه چند نفر گفتن دیگه تعلیقی دایم نداریم ...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

دستت درد نکنه دیگه من و چرا گزارش می‌زنیفحش میده جواب مدم؟ مگه من شروع کردم اخه فحش میده بگم دستت در ...

اسی ارومممممم باش

مبارکه عزیزم.چه مدلیه؟حلقه ای؟

مرسی عزیزم نه حلقه ای از ۳ تومن داشت اجرتش هم کم بود ۵درصد 

از مال من توپی شنی هست ☺️

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ن خدایی قبلا هم باهات حرف زدم تو ی تاپیکی وایب خوبی میگیرم ازت

عزیزمی اما من تو رو یادم نمیاددد😧 ببخشید😶

زیاد حرص نخور نمیتونی گوه بخوری

واقعا از خودم خجالت کشیدم که جواب دادم و همچین حرفایی زدم 

واقعا برای خودم متاسف شدم

تو که شعور نداری 

برای خودم متاسف شدم حرف زشت زدم

خفه شو ذیکه 

تو خوبی تو برنده ای 

حرف نزن دیگ باهام