2777
2789
عنوان

لاغری ذهنی😍

1253 بازدید | 2 پست

#لاغـــــری_ذهنـــــی

✅ساده ترین روش یادگیری تمرکز است :

♻️چشمانتان را ببندید و از ۵۰ تا ۱ بشمارید ( برعکس ۵۰ ...۴۹....۴۸....) ، زمانی که میشمارید هر عدد را به شکل تصور کنید ، هر عدد را به یک رنگ ببینید ( رنگها میتوانند تکراری هم باشند ) ، زمانی که به ۰ رسیدید خودتان را در فضایی ملموس ببینید که همیشه دوست دارید در آن باشید در موقعیتی لذت بخش که همیشه در آرزوی آن هستید ، عجله نکنید این تمرین در نهایت طولانی بودن چند دقیقه بیشتر وقت گیر نیست !!!

🔰در این فضای دوست داشتنی و رویایی خودتان را در مقابل آینه در اندامی دلخواه ببینید ، با لباسی دوست داشتنی و جذاب ، میتوانید خودتان را در مقابل میزی از غذاهای ظاهرا لذیذ تصور کنید که شما میلی به خوردن هیچکدام ندارید و نیز مردم را در یک مهمانی که به شما یادآوری میکنند وایییییییییی چقدر لاغر شدی !!!!!!!!

🔽موقع انجام این تمرین میتوانید یه موسیقی فوق العاده ملایم و آرام داشته باشید اما توصیه من این است که موسیقی را هم تصور کنید ، این به شما کمک میکند از دنیای بیرون بیشتر جدا شوید و عمیق تر درون خود فرو روید ،

⏪پایان این تمرین ممکن است خوابتان ببرد که اگر فرصت کافی دارید نه تنها ایراد ندارد بلکه خوب نیز هست و حتی توصیه میشود قبل خواب تمرین انجام شود تا در تمام مدت خواب ضمیر شما درگیر موضوع باشد ،

⁉️این تمرین ساده و چند دقیقه ای به تنهایی بدون هیچ روش مکمل دیگری قادر است لااقل برای یک کیلو در دو هفته وزن شما را کاهش دهد و شما را مستعد برای گرفتن رژیم و سایر روشها کند تا بیشترین نتیجه در کمترین زمان برای شما حاصل گردد ،

⭕️تمرین شما تنها چند دقیقه است اما تمام لحظه ها ضمیر شما با این مسئله مشغول خواهد شد و در حالی که مشغول امور روزمره هستید انواع فرمان ها در راستای کاهش وزن به اندام های شما صادر میشود ، مثل کاهش اشتها ، بالا رفتن سوخت و ساز ، رفع کرختی و سستی و تنبلی ، شادابی ، ترشح هورمون های مرتبط و ......

البته سابلیمینال هم خوبه ولی به نظر من باید بتونی با ناخودآگاه ارتباط برقرا کنی که دلیل چاقی چیه؟

من 4 کیلو تونستم کم کنم و فهمیدم ریشه در بچگی من داشت

فکر کنم دوره لاغری با روش nlp بهت کمک کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷