2777
2789

اینستا پره خو.بزن اموزش رقص عربی میاره

اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عربی؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

اینستامو با خاطر بچه هام پاک کردم

عزیزم من تاپیک تس ششم دیدم باسه بچه می خوای جدابشی اصلااین کارونکن دلسوزانه میگم سعی کن مشکلت روحل کنی یاراه بیاخواهرمن جداشده مثل چی پشیمونه دوتابچه داره پیش شوهرشن نوبتی میان ازلحاظ مالی مشکبی نداره ولی بچه هاش اسیب دیدن طلاق بابچه سخته اونم سه تاتلاش کن برای زندگیت راستی این حس ششم چرت میگه بادوتااکانت تاحالاازش سوال پرسیدم هربازیه چیزمیگه باعقل بروجلو

چی بگم خواهردست بزن شدید دارهبچه هام امنیت جانی وروانی ندارنبد دهن فوق العاده بد اخلاق و پرحاشگر هست ...

حتمابرومشاورمیدونم کسی ازخوشی فرارنمیکنه دامادسابق ماکل شهرخاطره داشت خواهرمم توافقی جداشدازبس استرس کشیدپیرشدبخاطرخیانتش اونم خانوادش دخالت میکردن حتاموقع زایمانش بابچه کوچیک انداخت بیرون ازخونه تایه سال خونه مادرم موندن ولی بااین اوصاف الان میگه کاش تحمل میکردم بچه اام عذاب نمیکشیدن یعنی انقدربچه هااسیب میبینن

حتمابرومشاورمیدونم کسی ازخوشی فرارنمیکنه دامادسابق ماکل شهرخاطره داشت خواهرمم توافقی جداشدازبس استرس ...

خدا مشکلشون رو حل کنه ایشالا

واقعا جوانیم از دستم رفته

پدر مادرم پیر شدن با من

از خدا میخوام هر چی به صلاحمه اونو انجام بدم

نه راه پس دارم نه راه پیش

دعام کن

خدا مشکلشون رو حل کنه ایشالا واقعا جوانیم از دستم رفتهپدر مادرم پیر شدن با مناز خدا میخوام هر چی به ...

عزیزم انشاالله بهترین تصمیم بگیری خدابهت ارامش بده🌹🌹🌹 ولی توروخدابرای زندگیت بجنگ اگه بچه نبودمیگفتم جداشومن خودم ازنزدیک دارم میبینم چقدرطلاق بابچه سخته انشاالله زودی برگردی خونه خودت بادل خوش زندگی کنی خداشوهرتم سربه راه کنه 🙏🙏🙏