بزاربد کامل توضیح بدم و بعدش کمکم کنید ...ما جدیدا با فامیلمون خانوادگی رفت و آمد میکنیم این ها ی پسر دارن که دوسال/ سه سال از من بزرگتره .. هروقت میان خونمون یا نا میریم خونشون خیلی یجوریهه ازش خوشم نمیاد اما ازش خوشم میاد چون خیلی رفتاراش جالبه مثلا سعی داره نزدیک ترین جا به من بشینه .. باهام حرف بزنه ... مثلا حواسم نیست نگام میکنه کوتاه اما من متوحه میشم و وقتی نگاش میکنم نگاهشو میدزده یا میخنده .. کاری میکنه برمیگرده نگام میکنه تا واکنشمو ببینه یا نظرمو بخواد .. توی بازی اسمفامیل نشستم کنارش بهم تقلب میرسوند بعد تو جمع خانوادش میگن دوست دختر میگه نه من دوست دختر ندارم رفیق دارم .. ازم خوشش میاد و نمیگه یا من اسکلم اینجوری حس میکنم؟ (تازه خوابشم دیدم میاد لپمو میکشه میره😂)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای یه دختردایی دارم همسن خودمه هر سری تو جمع فامیلی چیزی باشیم هر کدوم از این پسرا میبینتمون فکر میکنه روش کراشیم درحالی که مث چی ازشون بیزاریم و همیشه غیبتشونو میکنیمو اداشونو درمیاریم