2789

اره بابا 

من خاک تو سرم همه الویت هارو الف آورده بودم بجز انسانی ک ب آوردم همین رشته هم اومدم عین روانیا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بستگی به این داره توی هشتم چیکار کرده به نمره علوم و ریاضی نگاه میکنن هرچی نمره تو دروس ادبیات بهتر باشه انسانی ریاضی و علم تجربی اگه همشون بین ۱۳ و ۱۲ و ۱۴ باشه فنی میاره 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بستگی به این داره توی هشتم چیکار کرده به نمره علوم و ریاضی نگاه میکنن هرچی نمره تو دروس ادبیات بهتر ...

هشتمش رو همشون رو ۲۰ شده 

ولی امسال ریاضی رو زیاد جالب نداده

هشتمش رو همشون رو ۲۰ شده ولی امسال ریاضی رو زیاد جالب نداده

به احتمال زیاد بیاره نگران نباش باید ببینه پتانسیل پاس کردن شیمی و فیزیک و زیست و داره یا نه چون توی تجربی حتی ۱۸ گرفتن هم ارزو میشه اصلا نباید سطح درسیه دبیرستان رو با راهنمایی یکی کنی

الان شما رفتین انسانی !؟؟؟

ااره

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

ااره

پشیمون نیستی !؟؟

آخه آبجی منم دقیقا بین رشته تجربی و انسانی مونده 

خودش به ادبیات و عربی و علوم خیلی علاقه داره علوم بخش زیستش رو خیلی دوست داره 

ولی مونده چه رشته ای بره 

میگه هم استاد دانشگاهی رو دوست دارم هم دکتری و...

پشیمون نیستی !؟؟آخه آبجی منم دقیقا بین رشته تجربی و انسانی مونده خودش به ادبیات و عربی و علوم خیلی ع ...

حاضرم ۳ سال از عمرم رو برگردم عقب ولی این رشته رو انتخاب نکنم

ببین اگه واقعا علاقه داره بیاد ن صرفا از روی جوگیری و علاقه بچگانه من خودمم عاشق ادبیات و عربی و اینا بودم تا پارسالم نهایی بودم معدلم پایین ۱۸ ۱۹ نشد ولی چون علاقه و هدف نداشتم امسال فقط دارم پاس میکنم و برای کنکورم نخوندم 

همه زندگیمو گذاشتم پای درس تو این ۱۲ سال عروسی نرفتم مهمونی نرفتم عزا نرفتم هیچ جا نرفتم ولی آخرش هیچی به هیچی

اگه میخواد زود به درآمد برسه بره فنی 

تو فنی مهارت یاد میگیره ولی تو انسانی و تجربی مغزش پر میشه از چرت و پرت ک به هیچ دردی نمیخوره واقعا من و دوستم شاگرد اول کلاسیم تقریبا از اینا که میز اولم و تو مدرسه جیکم در نمیاد ولی هردو پشیمون هستیم و میخوایم بریم ازاد