2777
2789
عنوان

طلاق تو سن کم

229 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها اول اینو بگم شاید یسری ها ناراحت بشن ولی گارد نگیرید که قفل نشه 

دقت کردید اثر طلاق ها برای کسایی هست که تو کم ازدواج کردن ؟ مثلا پسره ۱۸ سالشه دختره ۱۴ چندسال دیگه هم از هم جدا میشن چرا چون دختره میگه پسره چیزی بلد نیست و اینا چرا یسری خانواده ها اجازه میدن دختر تو سن کم شوهر کنه ؟ میگن چون چشم گوشه دختر باز نشه ولی جدی وقتی ازدواج کرده چشم و گوشش باز بشه خیانت هم میکنه بازم تاکید میکنم اکثرا حالا نمیدونم شاید من فکر میکنم با اینکه دیدم مثلا طرف پسره واقعا وعضش توپ بوده تو زندگیشون نبودم ولی دیدم مثلا پسره بلد نبوده ناز بکشه واقعا بلد نبوده ولی برای دختره از طلا و اینا کم نزاشته بود 

هستین بقیشو بزارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به چشم دیدم پدر پسره کارخونه داره خودش لندکروز اصلا وعضشون توپ دوسال با یکی رل بود بعد از دوسال دختره رو گرفت تو سن کم بهش هم گفتم تو توی این شن عقد کردی باور کن هیچی از زندگی نمیدونی بخوای برای یک دختر کادو های گرون بگیری بخوای هرماه بهش ۲۰ میلیون بدی عادتش میشه همین هم شد همیشه تولدش کمتر از ست طلا نمیگرفت اینبار دلی براش تو خونه ی تولد کوچیک گرفت ببین دختره یجور قیافش تو هم رفت انگار گلاب به روتون انگار یچیز زشت ببینی قیافتو جمع کنی اینطوری شد 

بعد گفت عزیزم لیاقت من اینه ؟ 😐

بعد پسره بیچاره خندید هیچی نگفت ماه بعد مثلا براش ۵ تمن زد دختره تعجب میکرد بعد پدر دختره فوت کرد یهو دختره از این رو به این روشد خواهرش بزرگترش هم خدایا ببخشید اینم میگم سه بار شوهر کرد و ۶ بار صیغه این دختره هم از خواهرش یاد گرفت الانم طلاق دارن میگیرن خدایی نکنین وقتی شناخت ندارین یسری ها اینقدر دنبال مهریه هستن اصلا حد نداره زشته همش ادم بخواد گشنه پول باشه بعد پسر یا برعکس به یکی ضربه بخوره سخت اعتماد میکنه بهترین موقعیت های زندگیش از بین میره

۱۴سال سن عروسک بازیه برا دختر ن ازدواج

خیلی ها تو این ازدواج میکنن خیلی از دوست های خانوادگی ما دخترشونو تو سن کم شوهر دادن بابا چندسال اول زندگی هیجانه بعدش باید بسازی خودت 

واقعا درک نمیکنم چطور تو سن کم ازدواج میکنن! بابا یکم از مجردیت لذت ببر یه چند تا تجربه بگیر بعد آدم ...

اصلا درک نمیکنم پسره همه چی داشت و خیانت کرد